Thomas Mundy, un muncitor de pe un șantier din New York, s-ar putea alege cu un contract bănos din partea Amazon Studios, după ce a fost filmat de către un coleg în timp ce-l imita pe Donald Trump. 

Nu e ușor să-l imiți pe președintele american, iar să o faci la perfecție e aproape imposibil. Însă pentru Thomas, un bărbat de 58 de ani, a fost floare la ureche. 

Articolul continua dupa recomandari

Pe 9 aprilie, unul dintre colegii lui i-a cerut permisiunea pentru a-l înregistra, iar imaginile au depășit trei milioane de vizualizări în doar o săptămână. 

"Am de gând să-ți spun chiar acum, trebuie să facem treaba la timp și în buget. O sa mergem cu Alabarea. Sau Alavaria? Oameni buni. Italieni, dar buni. Sau sunt portughezi? Nu știu. Dar sunt oameni extraordinari. O sa terminăm treaba. Cum trebuie", se aude spunând bărbatul.

"Am alte video-uri care sunt de 20 de ori mai amuzante decât acesta", a declarat Mundy pentru Daily Mail, fără prea multă modestie. 

Îl ajută și vocea, și fizicul

Și nici nu ar avea de ce să fie modest, pentru că modul în care l-a imitat pe Donald Trump este de-a dreptul senzațional. De la mișcări, gesturi, voce și până la ticurile verbale, Thomas Mundy a reușit o reprezentație inedită. 

În plus, îl ajută și constituția nu tocmai atletică, tenul rozaliu și părul blond. 

De alfel, bărbatul a fost prezentator radio și fost comedian, înainte de a trece la munca pe șantier. Iar emoțiile scenei s-ar putea reîntoarce rapid, dacă va ajunge la o înțelegere cu Amazon Studios.