Iubirescu și Pufulescu sunt cei mai populari motani români de pe Instagram, și nu numai. Cu 32.000 de followers pe rețeaua socială, cei doi se laudă cu unele dintre cele mai frumoase și amuzante fotografii și filmulețe, multe dintre ele apărând în publicații internaționale urmărite de milioane de fani, ca 9gag sau UNILAD

Chiar dacă numele contului vine doar de la unul dintre motani, ambele pisici au o personalitate de care e imposibil să nu te îndrăgostești. 

Articolul continua dupa recomandari

"Iubirescu şi Pufulescu. Suntem doi montani foarte carismatici şi cu personalităţi puternice. Cele mai populare pisici de pe Instagram", se recomandă blănoşii.

Iubirescu este un motan iubitor, jucăuș și foarte deștept. Printre activitățile lui preferate se numără și jocul de fetch, în care aleargă după minge și o aduce înapoi stăpânului.

Pufulescu, pe de altă parte, este mult mai alintat, mai independent, dar foarte vorbăreț, după cum o dovedește mulțimea de video-uri de pe contul de Instagram, în care cere cu fermitate atenția stăpânului său.

Vezi 6 imagini în Galerie

Amândoi însă sunt jucăuși și sociabili și fac o echipă excelentă pentru entertainmentul oricărui iubitor de pisici.

Cu prieteni din toată lumea, nu e de mirare că filmulețele lor în care aleargă după mingi, fac masaj sau se joacă au fost distribuite de Cats of Instagram și numeroase publicaţii străine.

De altfel, acesta este și unul dintre motivele pentru care majoritatea fanilor lor sunt internaționali.

Vezi 6 imagini în Galerie

Cu toate acestea, numele a rămas unul românesc tocmai pentru ca prin intermediul celor două pisici, oamenii să afle despre cât de frumos este orașul din care vin – Iași – devenind astfel încă un reper din online și pentru România.

Cu un număr atât de mare de fani pe care i-au adunat Iubirescu și Pufulescu, se pare că lumea influencerilor de fashion sau blogging de pe Instagram are acum competiție din partea celor care nu cuvântă... sau care cuvântă puțin diferit: miau!