Ciocârlia muzicii populare românești se retrage din activitate. Ultimele sale două spectacole vor fi susținute în luna martie. Biletele deja au fost puse în vânzare, iar câștigurile îi vor rotunji artistei contul cu 100 de mii de euro.

O carieră de peste 60 de ani este pe punctul de a se termina. La 78 de ani, Maria Ciobanu îți ia rămas-bun de la public. Concertul de retragere se numește "Lie, lie Ciocârlie, rămân a voastră Mărie", după titlul melodiei care i-a dat și supranumele de Ciocârlia muzicii populare românești. La concert îi vor fi alături pe scenă cei tri copii: Ionuț Camelia și Liliana.

Articolul continua dupa recomandari

Numai din spectacolul de pe 12 martie, de la Sala Palatului, solista va strânge peste 76.000 de euro. Însă şi din recitalul de pe 9 martie, de la sala Polivalentă din Craiova, ea va primi o sumă frumoasă, în jur de 38.100 de euro, scrie kankan.md


Viața zbuciumată a cântăreței a creat controverse. A fost deopotrivă adorată și blamată de români. A avut relaţii cu mai mulţi bărbaţi, dar marea ei dragoste a fost regretatul solist de muzică populară Ion Dolănescu. Rodul iubirii lor este Ionuţ Dolănescu, cel care le-a moştenit talentul artistic, scrie gandul.info.

În prezent, Maria Ciobanu este căsătorită cu Mircea Câmpeanu și mai are alte două fiice din alte relații.