O femeie de 41 de ani, mamă a doi copii a povestit care sunt secretele ele pentru a arăta mai tânără cu 20 de ani şi pentru a te simţi bine la orice vârstă, atât fizic, cât mai ales mental.

Belinda Norton a întocmit o listă cu 21 de sfaturi pe care le consideră secretele ideale pentru o viaţă tânără şi pentru un aspect sănătos şi spectaculos. Pe scurt, cum să te simţi bine în pielea ta şi atunci când viaţa ţi se schimbă, ai doi copii şi multe multe alte griji, încât ajungi să îţi neglijezi aspectul.

Articolul continua dupa recomandari

Unul dintre secretele ei de bază este timpul petrecut cu prietenele, timp pe care îl consideră o ocazie perfectă pentru a scăpa de stres sau de griji.

Vezi 4 imagini în Galerie

Mama a doi copii şi-a creat un blog pentru a-şi scrie gândurile, mai ales că multe alte femei aflate în situaţia ei ar fi vrut să schimbe ceva la cum văd ele lumea. Acolo ea postează sfaturi legate despre mâncăruri, băuturi, exerciţii fizice şi cum să ai grijă despre sănătatea mentală.

„Întâlniţi-vă cu prietenele voastre la fiecare 2 săptămâni. Nimic nu se compară cu activităţile făcute împreună: o şedinţă la sala de sport, o plimbare de seară ori chiar un mic dejun. Femeile au nevoie de prietenele lor, iar aceasta este modalitatea perfectă pentru a scăpa de stres.”

De asemenea, tânăra a împărtăşit şi alte secrete, care implică mai multă apă, spălarea feţei în fiecare seară şi mai puţin cardio în favoarea antrenamentelor pentru greutate.

Vezi 4 imagini în Galerie

Un alt factor important în lupta bătrâneţii, după cum spune Belinda, este meditaţia, iar cursurile săptămânale de yoga sunt foarte importante.

„Adăugaţi în viaţa voastră o oră săptămânală de yoga sau meditaţie. Sunt multe aplicaţii pentru acest lucru şi ajută la eliminarea stresului. Dacă stresul este redus, dispar uşor uşor şi ridurile de pe faţa noastră. Începeţi prin a vă aşeza şi pur şi simplu respiraţi.”

Un masaj cel puțin o dată pe an și o baie în jacuzzi sunt de asemenea, vitale în menținerea tinereţii, potrivit blogului mamei.

Vezi 4 imagini în Galerie

Totuşi, printre acestea se află şi limitarea aportului de zahăr, evitarea alimentelor procesate, consumul spanacului de cel puţin cinci ori pe săptămână. Tot Belinda vă sfătuieşte să mâncaţi migdale în fiecare zi şi somon de două ori pe săptămână, conform Unilad.

Regulile par uşor complicate, dar nu imposibile. Un mic imbold ne va ajuta întotdeauna să ne ducem planurile la bun sfârşit. Ce spuneţi despre secretele Belindei de a-şi păstra tinereţea?