Va fi petrecere la sediul PSD, după ce Liviu Dragnea, preşedintele partidului, a câşigat un pariu pe Facebook.

El a fost provocat să posteze un selfie de către o persoană care a precizat că n-ar fi el cel care scrie şi că e gata să dea o navetă de bere dacă Dragnea demonstrează că el este cel care postează.

Articolul continua dupa recomandari

Preşedintele PSD s-a conformat şi a câştigat pariul, dar şi naveta cu bere. Apoi, l-a invitat pe pierzător la sediul PSD pentru a-i aduce premiul şi a precizat că aduce el micii.

Petrecere la sediul PSD, după ce Liviu Dragnea a câştigat o navetă cu bere pentru un selfie pe FacebookVezi 2 imagini în Galerie

Dragnea postase indignat despre faptul că astăzi nu s-au putut trimite SMS-uri pentru plata taxei de pod la Fetești de către abonaţii Vodafone.

"Am primit multe mesaje astăzi de la oameni care se întorceau de la mare, pe Autostrada Soarelui, că nu pot plăti taxa de pod la Fetești prin SMS, deoarece sistemul nu funcționează. Mi se pare inadmisibil ca într-o zi cu trafic atât de intens pe autostradă să existe probleme cu sistemul de plata. Totusi, mă întreb și eu, contractul dintre Compania de drumuri(CNAIR) și operatorii de telefonie mobilă nu conține și niște obligații de ambele părți? Cetățenii care nu au nicio vină nu trebuie protejați?", a scris Dragnea pe Facebook.

Ulterior, reprezentanţii comaniei Vodafone România au precizat că problema a fost remediată.