La numai două zile de când soțul său, Rene Angelil, s-a stins, Celine Dion primește o nouă lovitură. Fratele artistei, Daniel Dion, a pierdut lupta cu aceeași boală necruțătoare

Articolul continua dupa recomandari

Daniel Dion, în vârstă de 59 de ani, al optulea dintre cei 13 frați ai artistei, a murit „după o lungă bătălie împotriva cancerului”, a anunțat un purtător de cuvânt al cântăreței canadiene, citat de Cbc News.

Claudette, una dintre surorile Dion, anunțase, imediat după moartea lui Rene Angelil, că fratele său și al artistei suferă și el de cancer în stadiu terminal și că ar mai avea de trăit câteva zile sau, poate, doar câteva ore. 

Daniel, fratele cântăreţei „a fost liniştit până la sfârşit”, a declarat Claudette pentru ”Journal de Montréal”, vorbind despre fratele de 59 de ani care a murit din aceeaşi cauză ca soţul artistei.

René Angélil, soţul cântăreţei Céline Dion, a murit, joi dimineaţă, la vârsta de 73 de ani, din cauza unui cancer la gât, în timp ce se afla în casa sa, fiind totodată sub supravegherea unui medic.