Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Botoşani au intervenit chirurgical la doi pacienţi care au ajuns la spital după ce au încercat jocuri erotice bizare.

Cei doi au ajus pe masa de operaţii după ce au apelat la diferite obiecte de uz casnic pentru a-şi provoca plăceri.

Articolul continua dupa recomandari

Au ajuns la spital după o noapte de jocuri erotice

O tânără de 28 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Botoşani, din cauza unei sângerări grave la aparatul reproducător. Ea a spus că ar fi folosit un spray special pentru tratarea unei afecţiuni vaginale, însă radiografia a arătat că tânăra avea blocat în interiorul aparatului reproducător capacul spray-ului.

"Femeia prezenta o sângerare la nivel genital, iar la examinare a precizat că şi-a introdus intravaginal un spray odorizant în urmă cu o zi, cu reţinerea capacului. A fost anesteziată şi s-a extras capacul, chirurgical", potrivit monitorulbt.ro, care citează un medic din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Pe masa de operaţii a aceluiaşi spital din Botoşani a ajuns şi un tânăr, care avea introdus în partea dorsală un pahar de sticlă (sondă). Medicii au demarat imediat o operaţie de urgenţă, având în vedere pericolul unei hemoragii  masive, în cazul în care obiectul de sticlă s-ar fi spart în interiorul pacientului.