O întrebare aparent simplă a încins internetul şi i-a împărţit pe internauţi în mai multe tabere. Cum se scrie litera „X”?

O întrebare adresată de un utilizator Twitter a devenit instant virală, iar oamenii au creat o adevărată situaţie legată de felul în care se scrie litera „X”

Articolul continua dupa recomandari

Până acum, nu foarte multe persoane s-au gândit cu adevărat cum se scrie litera „X” şi nici nu a fost un subiect cu adevărat important pentru omenire, dar mulţumită unei diagrame postate de o tânără utilizatoare Twitter @Smasey, cele două linii au câştigat brusc atenţie în toată lumea.

Tot mai mulţi au început să deseneze şi să îşi dea seama care este modalitatea lor naturală de a pune pe hârtie litera „X” din alfabet.

Utilizatoarea Twitter a postat o fotografie cu opt moduri diferite princ are poate fi trasată litera, de sus în jos, de la stânga la dreapta şi a scris:

„Mi se pare foarte interesant. În ce fel desenaţi ltiera „X”? Săgeata colorată reorezintă prima linie pe care o trasaţi”

Întrebarea a devenit virală şi tot mai mulţi utilizatori au început să discute, să se certe sau să paorte adevărate dispute...totul, din cauza unei litere din alfabet.

Postarea a obţinut peste 11.000 de distribuiri, timp în care utilizatorii au postat mii de comentarii înc are îşi argumentau răspunsul. Mai mult, unii au rămas blocaţi şi au avut nevoie să se gândească de mai multe ori, ivnersând răspunsurile, din nesiguranţa amintirii exacte a modului prin care, în mod natural, scriu „X”-ul.

În plus, alţi utilizatori au venit cu soluţii exacte din manualele de scriere caligrafică, pentru a-şi demonstra teoriile privind forma corectă a scrierii literei „X”.

Alte persoane s-au gândit să se amuze în mijlocul situaţiei create şi să facă...haz de necaz. O tânără a postat o fotografiea muzantă prin care a explicat că oricât a alege o variantă corectă, caligrafică pentru scrierea literei, în mod obişnuit, ea , mai ales în grabă, scrie litera „X” aşa:

Voi cum scrieţi litera „X”? Ce variantă alegeţi? Nu uitaţi, săgeata colorată reprezintă prima linie trasată.