Horoscop 17 aprilie 2018. Gemenii vor fi implicaţi într-un accident, Leul stă pe o mare sumă de bani, iar Racul se loveşte de prostia unor colegi de muncă.

Fecioara are o relevelaţie despre sănătate, Balanţa îşi dublează salariul, iar Vărsătorul se iubeşte cu pasiune într-un loc exotic.

Articolul continua dupa recomandari

Horoscop 17 aprilie 2018 pentru Berbec

Berbecul în această zi va avea o misiune foarte grea. Îi va fi foarte greu să convingă o persoană căpoasă, care nu ascultă de argumente. Vei fi ferm în faţa acestei persoane, dar încăpățânarea ta de Berbec nu va aduce rezultate plăcute. Vei face o greșeală în obligațiile oficiale, refuzând să asculți sfatul partenerului tău experimentat, care îţi va spune să te retragi din discuţie, deoarece nu ai cum s-o câştigi. Seara vei simți o dezamăgire de dragoste ignorând din nou cuvintele unui prieten apropiat. Eşti Berbec şi încăpăţânat prin definiţie, dar câteodată ar trebui să analizezi mai bine situaţiile în care te afli.

Horoscop 17 aprilie 2018 pentru Taur

Taurul pe 17 aprilie va trebui să se gândească la ce cadou să cumpere partenerului său. Problema este că aţi uitat de această sărbătoare importantă în familie şi sunteţi cam panicat, pentru că v-a prins nepregătită. După muncă te duci glonţ la magazin pentru a cumpăra exact ceea ce visează partenerul tău. Totuşi, pentru că nu puteţi justifica întârzierea după ce plecaţi de la muncă, o să cam aveţi probleme, deoarece veţi trezi suspiciuni de cu totul altă natură din cauza minciunii pe care o spuneţi, ca să câştigaţi timp. Însă, după ce ajungeţi acasă şi îi daţi cadoul, partenerul dvs. va fi în nouălea cer şi complet uimit de cât de sensibili sunteți la dorințele lor. Bine lucrat!

Horoscop 17 aprilie 2018 pentru Gemeni

Gemenii în această zi vor fi implicaţi într-un accident care va avea loc pe drumul spre locul de muncă. Veți vedea un cățeluș fără adăpost umbând haotic pe şosea, încercând să traverseze. Iniţial nu opriți mașina și încercaţi să-l evitaţi, însă animalul se va îndrepta direct spre maşina voastră. Frânaţi brusc, iar acest lucru îl va surprinde pe şoferul din spate şi este foarte probabil să vă lovească maşina. Circulaţi cu atenţie şi încercaţi să frânaţi uşor.  Încercaţi chiar să coborâţi din maşină în siguranţă, dacă se poate, şi să îndepărtaţi animalul de pe carosabil. E o zi complicată, care cere multă atenţie la volan.

Horoscop 17 aprilie 2018 pentru Rac

Racul astăzi ar trebui să monitorizeze cât mai bine îndeletnicirile angajaţilor sau colegilor. Persoanele aflate sub supravegherea dvs. se vor comporta dincolo de neglijență, punând astfel în pericol nu numai reputația lor profesională, ci și pe a voastră. Nu ar trebui să îi aperi sau să ascunzi faptele acestor oameni iresponsabili. Sfătuieşte-i să ia în considerare comportamentul lor nedorit și, dacă ignoră acest avertisment, raportează superiorului, sau dacă tu eşti şeful, ia măsuri. Prostia se plăteşte în orice afacere, iar tu nu vrei asta.

Horoscop 17 aprilie 2018 pentru Leu

Leul în această zi ia măsuri pentru a gestiona economiile familiei. Veți transfera fonduri într-un cont bancar, în timp ce calculați mental ce vă interesează. Familia va aproba acest pas și, se pare, toate motivele îngrijorării lor vor dispărea. Cu toate acestea, în această seară va exista un incident care vă va forța să retrageți o anumită sumă de bani dintr-un cont de economii. Nu încercaţi să ascundeţi sau să acoperiţi acest eveniment, pentru că totul se poate întoarce asupra voastră, iar încrederea celorlalţi va fi grav afectată. Banii se fac, încrederea se recâştigă foarte greu după ce a fost pierdută.

Horoscop 17 aprilie 2018 pentru Fecioară

Fecioara astăzi va reflecta asupra adevăratului sens al ființei lor. Veți fi împins la acest lucru printr-un incident care sa întâmplat în viața unui prieten apropiat. Aflând că această persoană este grav bolnavă, vă întrebați dacă faceţi un lucru potrivit, irosind toată energia în lupta zilnică. După astfel de reflecții, vă promiteți că veți începe să vă îngrijiți mai bine de sănătatea dumneavoastră. De acum înainte, este mult mai important decât urmărirea câştigului unui dolar în plus și veți lucra la propriul dvs. echilibru fizic și emoțional. E cea mai bună alegere, deoarece nu prea aţi fost în apele dumneavoastră în ultima vreme. Poate nişte analize ar trebuie făcute?

Horoscop 17 aprilie 2018 pentru Balanţă

Balanţa în această zi este destinată să primească o mulțime de laude pentru profesionalismul său de neegalat. Aceste laude nu vor veni de la șeful tău, ci de la o persoană care conduce o afacere similară. El vă va oferi imediat o poziție foarte profitabilă în cadrul echipei sale. Nu vă grăbiți să răspundeți până nu calculați argumentele pro și contra. În primul rând, ar trebui să stabiliți dacă vă simţiţi confortabil să lucrați cu noul șef. Având în vedere că acest confort este deosebit de important pentru tine în câmpul muncii, trebuie să te gândeşti bine. Nu funcţionezi corect în stres şi nu vei da randamentul pentru care ai fost lăudat. Mare grijă la alegere. Salariul va fi dublu, la fel şi primele, aşa că aveţi o decizie foarte grea de luat.

Horoscop 17 aprilie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii în această zi vor arăta o dorință pentru experimente creative. Nu limitați domeniul imaginației în timp ce vă puneţi pe treabă şi încercați să creați diferite tipuri de lucrări publicitare. Există o bună șansă să creaţi ceva cu adevărat grandios. Pentru a face acest lucru, tu, în primul rând, nu ar trebui să te ghidezi după cererea consumatorilor (nu de dragul lor faci asta), ci după inspiraţia ta, care ţi-a adus atâtea beneficii până acum. În al doilea rând, nu copiați creația nimănui (acest lucru va lipsi proiectul dvs. de unicitate). În funcţie de ce reuşeşti azi, e posibil să revoluţionezi domeniul în care lucrezi. Ştii şi tu că ai resursele necesare, e doar o problemă de inspiraţie şi timp.

Horoscop 17 aprilie 2018 pentru Săgetător

Pe 17 aprilie 2018, este inacceptabil ca Săgetătorul să manifeste egoism în sfera atașamentelor lor personale. Dacă sunteți într-adevăr un prieten bun, înainte de a refuza cererea destul de dificila a unui camarad, gândeşte-te dacă un astfel de comportament este demn de un prieten adevarat. Camaradul tău, după primirea acestui refuz, va comite o infracțiune gravă faţă de tine, cu atât mai mult cu cât îi eşti dator vândut. E hotărât să vă desfiinţeze şi se va răzbuna crunt. Acționați acum şi ajutaţi-l, deoarece încă mai puteți schimba acest scenariu neplăcut.

Horoscop 17 aprilie 2018 pentru Capricorn

Capricornii în această zi nu vor putea să scape nici de atacurile colegilor, nici de observațiile furioase ale partenerului lor de relaţie. Veți înțelege clar că nemulțumirea tuturor acestor persoane este provocată numai de faptul că lucrați neobosit la un proiect foarte important, ignorând tot ceea ce se întâmplă în jur. Atâta timp cât vă continuați determinarea neîntreruptă, mulți se vor simţi ofensaţi cu adevărat. Din fericire, puteți elimina cu ușurință aceste nemulțumiri acordând o mai mare atenţie vieţii personale. Nu totul se rezumă la muncă, viaţa nu e numai despre muncă. Familia e importantă, prietenii sunt importanţi.

Horoscop 17 aprilie 2018 pentru Vărsător

Varsatorul pe 17 aprilie 2018 este destinat sa viziteze un loc foarte exotic. Este posibil ca aceasta să fie o vizită într-o grădină superbă, unde veți merge împreună cu rudele tale mai tinere. Examinarea faunei exotice va fi pentru dvs. cel mai fericit eveniment din această zi. Din punct de vedere mental sunteţi în extaz. N-aţi mai văzut aşa ceva până acum şi vă simţiţi bizar de bine. Trebuie să mulţumiţi persoanei care a avut această idee, e posibil să fie chiar partenerul tău, pe care trebuie să-l răsplăteşti regeşte, aşa cum numai tu ştii. O noapte pasională într-o zonă exotică e tot ce-ţi trebuie. Ai totuşi în vedere că acest scurt concediu e pe sfârşite şi trebuie să te întorci la muncă.

Horoscop 17 aprilie 2018 pentru Peşti

Pestii astazi vor da impresia de a fi pustnici, retraşi de tot şi de toţi, care rezista comunicarii in orice fel posibil. Alegeți acest model de comportament numai pentru ca ceilalți să nu vă deranjeze cu conversațiile lor stupide. Mult mai important pentru tine decât dialogul aiurea sau irelevant este o gândire profundă. Dar, un astfel de dialog profund nu poate fi purtat cu oricine, iar partenerul tău de viaţă e cel puţin neinteresat de aşa ceva. E destul de dureros să descoperi lipsa de inteligenţă din jurul tău, dar nu uita că tu ţi-ai format această viaţă şi te-ai înconjurat de astfel de persoane. Aşadar, numai tu poţi să ieşi din această tristă experienţă. O ieşire în oraş îţi va facilita cunoaşterea unei persoane foarte interesante, pe care o să ţi-o doreşti alături destul de repede. 

(source)