Un miliard de oameni de pe planetă s-au conectat noaptea trecută pentru acelaşi eveniment, premiera ultimului sezon din Game of Thrones. În cluburi au fost organizate petreceri tematice, iar în online s-au purtat dezbateri aprinse. La final însă nu toţi fanii au fost mulţumiţi.

Cel mai scump, cel mai premiat şi cel mai piratat show de televiziune  a adunat în faţa televizoarelor şi calculcatoarelor un miliard de oameni din 200 de ţări.  

Articolul continua dupa recomandari

Printre ei şi actorii serialului fenomen. 

Fanii români s-au trezit la 4 dimineaţa pentru Game of Thrones

În România, fanii s-au trezit la 4 dimineaţa pentru a vedea premiera. Platformele online pe care urma să fie transmis filmul s-au blocat. Nu pentru toţi aşteptarea a meritat.

Un fan s-a plâns că "episodul a fost nici rău, dar nici bun. Recapitulări şi reîntâlniri. Nu caut neapărat sânge şi luptă, dar au trecut doi ani". 

Un alt fan s-a plâns că realizatorii pierd timpul aiurea, iar un alt fan a precizat că episodul i s-a părut plictisitor.

Game of Thrones s-a filmat în 10 ţări

Un alt motiv de dezamăgire a fost acela că jurnaliştii şi fanii au dezvăluit scene cheie din acest prim episod şi au stricat surpriza.

Pe măsură ce finalul se apropie, apar detalii din culisele serialului. Pelicula s-a filmat în 10 ţări.

Personaj cheie al acestui sezon, Jon Snow i-a prezentat lui Anderson Cooper Castelul Negru. Iar Mama Dragonilor i-a împărtăşit lupta pe care a dus-o în spatele camerelor pentru a-şi "stăpâni" dragonii.

Ultimul episod Game of Thrones va fi difuzat pe 19 mai.