Michele Köbke, o femeie în vârstă de 30 de ani din Berlin, susține că are o relație de dragoste cu un Boeing 737 - 800. "E atractiv, bine făcut și elegant", spune ea.

De cinci ani durează povestea de iubire dintre Michele și aeronava ei, pe care îl numește "dragul meu". E drept, mărturisește femeia, contează mai mult latura fizică a relației, însă reușesc să petreacă și timp de calitate împreună.

Articolul continua dupa recomandari

"737 - 800 e foarte atractiv și sexy pentru mine. E cel mai bine făcut, un avion elegant", mărturisește ea. Ca în orice cuplu, cei doi mai trec și prin momente de cumpănă. "O relație cu un avion nu e ușoară, ba chiar dificilă câteodată", explică Michele.

Boeing 737Vezi 4 imagini în Galerie

Se îmbrățișează și adorm împreună

"Mă pot apropia de el doar atunci când zbor sau când îl văd în hangar, dar s-a întâmplat doar o singură dată", a precizat ea.

A reușit să găsească, însă, metode alternativă pentru a fi alături de iubirea vieții. "Am un model mare cu el din fibră de sticlă, cu componente reale, și pot să îl iubesc într-o oarecare măsură", a mărturisit berlineza.

Michele KöbkeVezi 4 imagini în Galerie

Deși situația ar putea părea bizară pentru unii. Michele Köbke nu crede că relația e diferită față de cea între oameni.

"E ca o relație normală, avem seri relaxante și, când mergem în pat, ne îmbrățișăm și adormim împreună", a mai spus ea.

Dragoste la prima îmbarcare

Potrivit Mirror Online, Michele a realizat că are o slăbiciune pentru avioane atunci când a zburat pentru prima oară, în 2013.

Un an mai târziu, s-a suit la bordul unui Boeing 737 - 800 și a știut că e dragoste la prima vedere. Ba chiar are și unele părți preferate, și nu e fuselajul.

Boeing 737Vezi 4 imagini în Galerie

"Când îi ating aripile, îmi transpiră imediat palmele", a mărturisit ea. Michele are și o dorință. Vrea ca, în cele din urmă, să se mărite cu un avion.