Elena Udrea s-a întors în România în urmă cu câteva zile, renunţând la statutul de refugiat în Costa Rica. Observator.tv a obţinut în exclusivitate imagini inedite cu Eva Maria, fetiţa Elenei Udrea.

Fostul ministru precizează că micuţa s-a adaptat repede după întoarcerea în ţară, climatul fiind mai rece faţă de Costa Rica.

Articolul continua dupa recomandari

Imagini exclusive cu Eva Maria, fetiţa Elenei Udrea

Eva Maria, fetiţa Elenei Udrea şi a lui Adrian Alexandrov s-a adaptat foarte repede după întoarcerea în România şi se simte foarte bine. Observator.tv a obţinut imagini în exclusivitate cu Eva Maria, în timp ce micuţa se joacă, la locuinţa părinţilor săi.

Vezi 3 imagini în Galerie

Elena Udrea şi-a motivat întoarcerea precizând că doreşte să-şi crească copilul acasă, să o boteze la biserica unde s-a rugat să fie mamă şi să se lupte în justiţie pentru demonstrarea nevinovăţiei.

Vezi 3 imagini în Galerie

De asemenea, fostul ministru al Turismului precizează că doreşte să-şi boteze fetiţa la biserica unde s-a rugat să devină mamă.

"Da, m-am întors în România. Am renuntat de bunavoie la statutul de refugiat in Costa Rica. Decizia am luat-o imediat dupa ce am fost eliberata in decembrie, dar au fost cauze obiective pantru care s-a intamplat abia acum: finalizarea actelor fetitei mele Eva si, inchiderea procedurii de extradare.  Am ales sa cer protectie in Costa Rica in conditiile in care tocmai aflasem ca sunt insarcinata iar evolutia in dosarul Gala Bute demonstra ca este vorba de o executie, nu de o judecata corecta, in baza legii. Am vrut astfel sa imi nasc copilul in siguranta, insa stiti ca am fost arestata cand Eva avea 13 zile si, doar faptul ca Dumnezeu a vrut sa o nasc mai devreme a facut ca ea sa vina pe lume in libertate.  Dar asa cum am spus mereu, nu mi-am dorit niciodata sa traiesc in alta parte decat in tara mea si am asteptat cu nerabdare momentul in care sa ma pot intoarce. Vreau sa imi cresc copilul acasa, sa o botez la biserica unde m-am rugat sa devin mama, cu familia mea si cei cu adevarat apropiati mie, alaturi de noi. Referitor la procesele pe care inca le am in instanta, cred ca ma voi apara mai bine de aici decat de departe, impotriva abuzurilor care s-au facut si in cazul meu. Am ales sa postez acest mesaj din respect fata de cei interesati si fata de presa care incearca sa afle adevarul despre prezenta mea Acasa. Stiu ca o face din buna credinta si din dorinta de a-si informa corect publicul. Multumesc celor care imi ureaza bun venit si va multumesc tuturor pentru intelegere! Doamne, ajuta! P.S. Am intrat in tara prin vama Giurgiu, la ora sase in aceasta dimineata. Am ales o varianta mai rapida decat sa astept o cursa de azi, spre Otopeni. Nicio alta speculatie nu isi are rostul", este mesajul Elenei Udrea, publicat pe Facebook.

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a fugit din România în Costa Rica în februarie 2018. Ea fost reţinută, în 3 octombrie 2018, de Biroul Naţional Interpol din Costa Rica, ulterior fiind arestată. În decembrie 2018, de Crăciun, Elena Udrea a fost eliberată din închisoare.