Copiii profită de ultimele zile de vacanţă la munte unde au luat lecţii de schi. Părinţii i-au înscris chiar în tabere speciale unde au cazarea şi masa incluse, iar antrenamentele sunt ceva mai ieftine.

În staţiunea Harghita Băi, instructorii nu şi-au luat nicio zi liberă. Mai ales că tocmai a început să ningă.

Articolul continua dupa recomandari

Vlad şi Gabriel sunt bucuroşi că au învăţat deja să schieze. Nu sunt la fel de fericiţi însă că luni se vor întoarce la şcoală. Mai ales că a început să ningă în Harghita Băi. Şi pârtia e perfectă pentru alunecări.

120 de copii au venit în tabăra de schi. Părinţii au plătit 1000 de lei pentru 6 zile de antrenament. Pachetul conţine transportul, cazarea, masa, echipamentul şi lecţiile cu instructori profesionişti.

Ne bucurăm de zăpadă proaspătă, ninge, copiii sunt cuminţi.

În ultimele zile de vacanţă, foarte mulţi părinţi şi-au adus copiii să înveţe să schieze. O lecţie costă 60 de lei, închirierea unui echipament 15 lei şi teleschiul 30 de lei pe zi.

Cât cei mici luau lecţii, părinţii s-au retras în restaurantele de pe pârtie de unde i-au supravegheat. Cel mai bine s-au vândut mâncăruruile calde, plăcintele cu mere şi scorţişoară şi ceaiurile. În staţiunea Harghita Băi, sunt în acest moment două pârtii funcţionale.