Îndrăgostit de frumuseţea unui sat transilvănean, un consultant politic din India s-a mutat definitiv în România. A transformat un fost IAS în fermă şi creşte aici peste 120 de bivoli. Primeşte în casa lui turişti din toate colţurile lumii, iar cei care îl ajută la treabă, au cazarea gratuită.

Cu alură de actor de la Bollywood, indianul- aşa cum îi spune toată lumea în comuna Caţa, judeţul Braşov, vorbeşte perfect româneşte.

Articolul continua dupa recomandari

Fermierul indian din Braşov are 125 de bivoli

Este consultant în politică şi economie, dar frumuseţea acestui loc l-a convins să renunţe la carieră şi să se mute în inima Transilvaniei, la ţară.

Povestea lui Krishan bate filmul. Un prieten l-a adus în acest loc în anii '90. Întâmplarea a făcut să treacă pe lângă un fost IAS, înconjurat de dealuri verzi şi a decis pe loc să-l cumpere. 

Krishan George, fermier: M-am plimbat foarte mult, în Asia, America de Sud, Europa şi-am lucrat acolo consultant, şi întotdeauna am vrut un loc unde să stau şi să pot să fac ceva. Pot să fac o diferenţă. Şi aici am găsit, linişte, natură

Nu i-a fost uşor, la început.

Krishan George, fermier: Am ajuns după 3-4 luni şi n-am găsit nimic aici, a fost luat. Am stat aici 3 ani fără lumină

Fermierul indian din Braşov vrea să devină român cu acte

A cumpărat la început 25 de bivoli, acum are 125, dar şi hectare întregi de pădure şi a decis să se ocupe doar cu agricultura. Tot ce produce aici este organic. Vrea să-i înveţe şi pe români să mănânce sănătos şi cât mai simplu, ca-n India. 

Şi-a decorat casa cu motive care să-i amintească de ţara lui. Iar la ferma lui, ajung turişti de pe toate continentele, să vadă cum se trăieşte la ţară. O cameră costă 30 de euro, dar cei care îl ajută în fermă, pot sta gratuit.

În viitor, vrea să salveze case abandonate din satele transilvănene şi să le transforme în pensiuni. Şi își mai dorește ceva, să devină român cu acte.