Noul pasaj Jiul din Timișoara și-a cucerit deja faima pe Internet, după ce imaginile cu marcajele existente în zonă au împânzit rețelele de socializare.

Iată că astăzi, pe lângă glumele și comentariile savuroase făcute pe seama noii intersecție, pe Facebook a fost creat un eveniment care va avea ca punct central tot pasajul Jiul.

Articolul continua dupa recomandari

Astfel, pe Facebook a fost creată o pagină cu titlul "Revelion la Pasajul Jyul", eveniment programat pentru data de 31 Decembrie, între orele 23:00 - 2:00.

"Anul acesta petrecem Revelionul intr-un stil nonconformist! Te invitam alaturi de noi sa iti petreci Revelionul alaturi de cea mai nonconformista intersectie din Timisoara!", este mesajul care însoțește pagina de eveniment.

Pasajul Jiul, situat la intersecția spailului Nicolae Titulescu cu strada Jiul, a fost inaugurat oficial duminică, la ora 14.00.

Cu câteva ore înainte de inaugurare, un timișorean a postat două fotografii cu noul pasaj, care au declanșat reacții în social-media.

Motivul? Străzile sunt pur și simplu acoperite cu marcaje, care ar putea debusola orice șofer experimentat.

"O intersecție din România (Timișoara sau Caracalișoara sau Semaforișoara sau Palmișoara sau…). Cum a aprobat Poliția Rutieră așa ceva? Cum? Întreb pentru un prieten…", a scris Iulian Anghelus pe Facebook.