Recent, în comuna Nucşoara din judeţul Argeş s-a deschis primul camping de lux din ţara noastră.

Ursa Mica Glamping Resort are zece corturi care le oferă turiştilor tot confortul pe care şi l-ar putea dori în mijlocul naturii, contra sumei de 250 de lei/zi.

Articolul continua dupa recomandari

Corturile din acest camping sunt amenajate ca nişte camere de hotel şi sunt amplasate pe nişte platforme de lemn, cu câte patru paturi fiecare.

Campingul pune la dispozitia turiştilor duşuri şi grupuri sanitare separate pentru femei şi bărbaţi. Vizitatorii pot face baie şi în ciubere de lemn, umplute cu apă caldă.

Energia electrică din camping provine de la panourile solare, iar apa din pârâiaşele din zonă, scrie one.ro. 

Complexul turistic are un restaurant propriu care foloseşte numai ingrediente locale aduse direct de la fermă sau de la stână.

Cazarea în primul camping de lux din România lux costă 250 de lei / adult / zi, 140 de lei / copil între 6 şi 14 ani / zi, 100 de lei / copil între 3 şi 6 ani / zi. Cazarea este gratuită pentru copiii până în 3 ani.

În preţ acest preţ sunt incluse: cazarea cu acces la grupurile sanitare şi la duşuri, 3 mese / zi în restaurantul propriu, acces la saună, la ciubere cu apă caldă, ghid de grup pentru activităţi montane (drumeţii sau bicicletă).