În “ţara tuturor posibilităţilor”, SUA, a devenit deja o obişnuinţă din a câştiga bani frumoşi în numele ştiinţei. Americanii îşi pun la bătaie corpul pentru diverse experimente medicale şi nu numai pentru a-şi umple portofelul.

Să stai întins în pat timp de 70 de zile pentru 18.000$

Articolul continua dupa recomandari

NASA folosește această procedură pentru a simula schimbările pe care le suportă corpul unui astronaut când pleacă în spațiu. Astfel, reprezentații agenției plătesc cu sume colosale doritorii care sunt de acord ca timp de 70 de zile, 24 de ore pe zi, să stea întins în pat. Însă, pentru acest lucru fiecare persoană trebuie să se pregătească mental pentru un astfel experiment. Nu toată lumea poate rezista sau nu se poate simți confortabil cu această poziție pe o perioadă atât de lungă, însă suma primită pentru acest experiment nu e una de ignorat…18.000 de dolari.

Donezi celulele reproductive sau spermă

Clinicile de fertilizare ajută femeile ale căror ovare nu produc ovule sănătoase să rămână însărcinate cu ajutorul unor ovule donate de alte femei prin inseminare in vitro.

În SUA, femeile care își donează ovulele primesc de la clinici între 5.000 și 10.000 de dolari. Bărbații pot, de asemenea, să doneze lichid seminal pentru băncile de spermă printr-o procedură mult mai ușoară , însă mai puțin profitabilă, decât donatoarele de ovule. Ei sunt plătiți cu sume între 30 și 200 de dolari pe donație, însă aceștia pot face bani mai mulți pentru că pot dona mai multe mostre de lichid seminal.

sursa: antena3.ro