Femeile vor să fie perfecte. Însă, coșurile se pun întotdeauna în calea fericirii lor. Cauzele apariției? Fie că este vorba despre acea perioadă insuportabilă a lunii, ori transpirația care în contact cu praful din aer blochează porii, acneea trebuie învinsă!

Cel mai ieftin și accesibil produs care poate face minuni cu tenul tău este bicarbonatul de sodiu! Toată lumea îl are acasă și îl folosește ba la curățenie, ori la gătit, însă foarte puțini știu că poate trata problema coșurilor! Poți să îți iei adio de la excesul de sebun, de la coșuri sau puncte negre.

Articolul continua dupa recomandari

Cum se face loțiunea de curățare cu bicarbonat:

Într-o sticlă cu apă, de 500 ml, dizolvă 25 de grame de bicarbonat de sodiu, adică o jumătate de plic. Ține sticla la rece și folosește amestecul dimineața și seara, pentru a-ți curăța fața. Pur și simplu pune puțin lichid pe o dischetă demachiantă și curăță-ți tenul cu ea, scrie unica.ro.

Tratamentul va avea efect imediat! Tenul tău va fi mai luminous, iar într-o săptămână punctele negre vor dispărea complet. Coșurile încep să se usuce rând pe rând, iar dacă ai și tenul pătat, vei vedea că în timp vor exista îmbunătățiri.