Aţi auzit vreodată de apă sole? Dacă nu, este în regulă, mulţi oameni probabil că nu au auzit despre ea, dar acum este timpul să învăţaţi despre această băutură uimitoare, 100% naturală.

Apă sole (pronunţată so-lei), nu este un remediu miraculos sau un nou capriciu, ci mai degrabă o mixtură bogată în minerale de sare nerafinata şi apă care sprijină capacitatea naturală a corpului de a se regla şi trata de unul singur. Termenul Sole vine din latinul "sol", care înseamnă soare.

Articolul continua dupa recomandari

De ani de zile ni s-a spus că sarea poate fi dăunătoare sănătăţii noastre şi ideea de a bea apă sărată poate sună mai mult decât contraproductiv. Însă sarea naturală este sănătoasă.

Ce trebuie să faci: încălzeşte un litru de apă (nu trebuie să firabă neapărat), adaugă în oală două linguri de sare de mare şi amestecă până când se dizolvă. Nu folosi sare de masă de la supermarket pentru că efectul nu va fi acelaşi.


Toarnă apa în pahare şi bea-o pe toată, pe stomacul gol. Gustul nu va fi plăcut, dar trebui să-l suporţi. Acum nu mai trebuie decât să te aşezi în pat, întinsă pe partea dreaptă. În maxim două ore, ar trebui să ai primul scaun. Vor mai urma şi altele pe parcursul zilei, aşa că ar fi bine să ai tot timpul o toaletă în apropiere – de aceea, multe persoane preferă să facă acest tratament în weekend, când sunt acasă toată ziua.Este posibil să apară senzaţia de balonare sau un uşor disconfort abdominal.

Apa sărată băută pe stomacul gol nu poate fi absorbită în organism şi trece pur şi simplu prin sistemul digestiv. Descompune materiile fecale, care se elimină cu tot cu apa sărată, curăţând astfel colonul în mod natural.
Pentru constipaţie este un tratament mai natural şi mai sigur decât laxativele. De asemenea este o alternativă mai blândă şi mai eficientă la clismă pentru că poate curăţa tot sistemul digestiv.
Tratamentul cu apă sărată se poate face zilnic timp de maxim o săptămână, iar această cură se poate repeta o dată la şase luni.

Informații preluate de pe unica.ro și http://viataverdeviu.ro/