Indiferent de cât de groase sunt cizmele, iarna este aproape imposibil să ai picioarele calde atunci când ieși afară. Dar pentru toate problemele există o soluție!

Pentru cel mai simplu truc veți avea nevoie de o pereche de cizme de iarnă, marker, foarfecă și cel mai important element, materialul reflectorizant. Poți tăia un parasolar pe care îl folosești vara pentru mașină, dacă nu ai alte idei!

Articolul continua dupa recomandari

Să trecem la treabă! Înainte să începi, scoate căptușeala din cizme. Taie materialul reflectorizant astfel încât să se potrivească piciorului tău, apoi pune-l în încălțăminte. Peste această bucată pune căptușeala pe care ai scos-o la început. Astfel ve obține cizme izolate și nu îți va mai fi frig când vei merge prin zăpadă, potrivit cuisineandhealth.com.

Alte lucruri pe care le poți face ca nu îți înghețe picioarele iarna

Înainte de orice, trebuie să știi că este important ca picioarele tale să fie uscate. Pentru asta, poartă ciorapi din materiale naturale și alege cizme prin care nu trece apa. Ciorapii de lână sunt cea mai bună alegere pentru anotimpul rece. Ideal ar fi să porți cizmele doar afara, iar când stai la birou, să te încalți în ceva mai subțire, pentru că altfel îți transpiră picioarele, iar când ieși din nou afara, îți va fi foarte frig.

Dacă stai pe loc și ai picioarele înghețate, pur și simplu mișcă-ți degetele în gheată. Îți vei pune, astfel, sângele în mișcare și te vei mai încălzi. Este foarte important să porți fes când ești afară. Chiar dacă picioarele sunt problema, vei vedea că îți va fi mult mai cald când vei avea capul acoperit, deoarece căciula îți păstrează căldura în tot corpul, informează , scrie unica.ro.