Un cățel cu o coadă în frunte, găsit abandonat cu o rană la picior, în statul american Missouri, a devenit o mică vedetă pe internet. "L-au asamblat greșit", au glumit cei care l-au găsit, după ce povestea patrupedului s-a propagat pe Facebook.

Narwhal the Little Magical Furry Unicorn, în traducere aproximativă "Narvalul - Micul Unicorn Blănos" (n.r. narvalul e o specie de delfin cu un dinte lung și ascuțit), a fost salvat de pe stradă, alături de un alt cățel, de către angajații unui adăpost pentru animale.

Articolul continua dupa recomandari

Desigur, cum cățeii cu o coadă în frunte sunt ceva mai rari spre imposibil de găsit, Narwhal a fost fotografiat, iar imaginile au înduioșat mii de oameni pe internet.

Nu dă din coada de pe frunte atunci când e bucuros

Din păcate, au aflat fanii patrupedului, acesta nu dă din coada specială atunci când este bucuros. 

După analize atente, reprezentanții adăpostului au decretat: "Coada extra nu e conectată la nimic și nu are nicio funcționalitate în afară de a-l face cel mai cool cățel".

"Un follower a spus că a fost asamblat greșit. Întotdeauna urmați intrucțiunile, oameni buni!", au mai scris cei care au acum grijă de Micul Unicorn Blănos.