Muzică veche, dans şi nostalgie. Cam aşa s-ar putea descrie atmosfera de seara trecută de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Legendara formaţie BZN a ajuns din nou în România cu turneul de adio al trupei. Şi a cântat timp de trei ore în faţa a peste 4.000 de spectatori care au trăit fiecare vers. Au fredonat la unison toate melodiile care le-au adus aminte de anii tinereţii.

"The Grand Finale Tour" este ultimul turneu al legendarei trupe olandeze BZN şi a ajuns aseară şi în Ardeal.

Articolul continua dupa recomandari

"Dance, Dance", "Blue Eyes" sau "Twilight" au fost doar câteva dintre hiturile care au răsunat în Sala Polivalentă din Cluj Napoca. 

Cei doi artişti ai formaţiei, Jan Keizer şi Anny Schilder au avut şi o supriză. Au îmbrăcat ia naţională şi au cântat şi un şlagăr românesc, "Drumurile noastre toate", melodia lui Dan Spătaru.

Jan Kaizer, solist BZN: A fost o noapte minunată, toată lumea a cântat, a dansat, s-a distrat, foarte bine a fost totul

Anny Schilder, solistă BZN: A fost o noapte extraordinar de frumoasă. Este una dintre serile mele preferate, concertul meu preferat. Foarte frumos

Concertul a durat trei ore. În cadrul turneului de adio, BZN va mai susţine concerte în Olanda, Belgia şi Africa de Sud. Formaţia şi-a pus bazele încă din anul 1965, iar în traducere BZN înseamnă "Formaţia fără nume".