Un britanic care este tatăl natural a 65 de copii e personajul principal al unui documentar despre donatorii de spermă, difuzat de o televiziune din Regat. Bărbatul dezvăluie că vrea să ajungă la 100 de copii.

La 62 de ani, Clive este căsătorit şi, în acte, are trei copii şi 9 nepoţi. În realitate însă, are o familie cu mult mai numeroasă.

Articolul continua dupa recomandari

Clive e unul dintre cei mai prolifici donatori de spermă din Marea Britanie. Aşa că este tatăl natural a 65 de copii. Iar alţi 14 sunt pe cale să se nască.

"Sunt mândru să fiu tatăl a 79 de copii. Mă bucură foarte mult, atât de mulţi oameni în spus: Mulţumesc, Clive, ne-ai schimbat vieţile!", declară bărbatul.

Britanicul e donator din 2013. Într-un documentar al televiziunii Channel 4, Clive a spus că şi-a jucat rolul de donator în propria sa dubă. A vrut să se ducă la o clinică specializată, însă acolo sunt acceptaţi bărbaţii cu vârsta până în 45 de ani. Aşa că, pentru a-şi găsi clienţi, a apelat la social media.

"Am pus un anunţ pe Facebook. Sunt un om sănătos, fac mountain biking şi sunt foarte activ. Nu am probleme medicale", spune Clive.

Surprinzător, clienţii au apărut repede şi nu au fost puţini.

"Cam două treimi din oamenii pe care i-am ajutat sunt cupluri de acelaşi sex. Restul sunt cupluri heterosexuale şi femei singure", dezvăluie britanicul.

Clive a mărturisit în documentar că, în medie, face cam 16 donaţii pe lună, dar, în cele mai multe cazuri, doar un cuplu are parte de sarcină. Însă, el spune că, dacă donaţia sa se încheie cu un eşec, repetă procedura după câteva săptămâni.

Clive susţine că va renunţa la acest job când va deveni tatăl a 100 de copii. Dintre cei care au venit pe lume până acum, a cunoscut personal doar 5.