Poliţiştii din statul american Ohio au avut parte de o intervenţie... urgentă cu totul neobişnuită. Un bărbat i-a sunat în toiul nopţii cerându-le ajutorul, pentru că ar fi hărţuit de un porc. Incidentul amuzant a fost dezvăluit pe Facebook chiar de către poliţişti.

Poliţiştii dezvăluie că, atunci când au primit telefonul, au crezut că au de-a face cu un bărbat beat, care are halucinaţii, după ce a plecat noaptea, târziu, din bar.

Articolul continua dupa recomandari

Oamenii legii au decis, totuşi, să trimită în zonă un echipaj, să se asigure că omul este în regulă.

Când au ajuns, a fost o surpriză pentru agenţi: bărbatul nu era beat, ba chiar era foarte prezentabil. Şi, într-adevăr, era urmărit cu insistenţă de un porc.

Oarecum încurcaţi, pentru că nu ştiau ce să facă într-o astfel de situaţie, poliţiştii au luat porcul cu ei în maşină. Înainte de a-l duce la secţie, i-au făcut şi o poză, care a ajuns pe Facebook.

Oamenii legii spun că s-au văzut nevoiţi să găzduiască porcul în cuştile de la secţie, rezervate câinilor poliţişti. Au aflat, între timp, că porcul e un animal de casă şi are şi un stăpân, de care se pierduse. Aşa că au reuşit să îl returneze proprietarului.