Un bărbat care face curăţenie într-un aeroport a descoperit o avere într-un coş de gunoi. Bărbatul a găsit şapte linoguri de aur învelite în ziare în timp ce strângea gunoiul.

Bărbatul care lucrează la Aeroportul Internaţional Incheon din Coreea de Sud a găsit lingourile de aur într-un coş de gunoi din terminalul Plecări.

Articolul continua dupa recomandari

După ce a găsit lingourile de aur, fiecare în greutate de un kilogram, angajatul de la curăţenie a alertat autorităţilor din aeroport.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi au identificat un bărbat care ar fi posesorul lingourilor, dar şi alte două persoane care le-au aruncat la gunoi de teamă să nu le fie controlate bagajele.

Anchetatorii cred că bărbaţii veneau de la Hong Kong, acolo unde nu există taxe pentru achiziţia de aur, şi se îndreptau către Japonia, prin Coreea de Sud, încercând să treacă mai uşor peste controlul de securitate, notează Newsweek.

Dacă lingourile de aur nu vor fi revendicate timp de şase luni, angajatul de la curăţenie ar putea rămâne cu comoara în valoare de 325.000 de dolari.