Rețeta unei sănătăți de fier care te ajută să trăiești până la 100 de ani, dezvăluită de cel mai renumit apicultor. Unul dintre cei mai buni apicultori ai lumii, Georgi Todorov, în vârstă de 95 de ani, dezvăluie reţeta miraculoasă pentru o viaţa lungă şi sănătoasă.

Acesta face publică reţeta simplă, dar miraculoasă, care l-a ţinut în puteri până la această vârstă, i-a dat energie, vitalitate şi l-a ţinut departe de boli.

Articolul continua dupa recomandari

Georgi Todorov, in varsta de 95 de ani, din Plovdiv, este o legenda autentica in randul apicultorilor din Bulgaria. El este Presedintele Asociatiei de Albine "Bagrem-1899" de 25 de ani, din care fac parte peste 1000 de persoane.In mod surprinzator pentru varsta sa, Georgi continua sa ingrijeasca 140 de stupi aflati pe doua campuri diferite. O parte din stupi se afla in zona Brezovo, in timp ce cealalta parte in satul Smilet, Bulgaria, parcurgand zilnic kilometri intregi pentru a avea grija de albine.

El marturiseste ca metoda de a fi mereu tanar este aceea de a urma un remediu magic pentru o viata sanatoasa!

“Ca şi fiţi mereu tineri, , nu va trebuie nu stiu ce alimentatie sau nu stiu ce creme cu care sa va dati pe piele… eu unul va spun ca va trebuie urmatoarele”, a declarat cu un umor deosebit Georgi Tedorov.

Iată simpla reţetă miraculoasă:

– 500 de grame de miere;

– 500 de grame de lamăi;

– 100 de grame de polen;

– o linguriţă de scorţişoară, după cum notează secretele.com.

Adaugă sucul de lămâie peste polen şi dizolvă-l, apoi adaugă şi mierea. Lasă amestecul să se aşeze timp de 24 de ore, la întuneric, apoi adaugaă o linguriţă de scorţişoară şi reţeta este gata.

“Dupaă ce am combinaţia mea preparată, pun cate o linguriţă din aceasta într-un pahar plin cu apă şi amestec bine!”

Bea cate un pahar din această licoare cu 30 de minute de fiecare masă, dimineaţa, la prânz şi seara.

Apicultorul declară ca nu s-a mai âmbolnavit niciodată de când a consumat acest amestec, şi asta de mai bine de 50 de ani.

Sursa articolului: onlinereport.com