Seamană perfect unul cu celălalt, încât nu pot fi deosebiți! În mentalul colectiv au fost impregnate imaginile unor vedete care vor fi amintite și peste zeci de ani. Atunci când spui Leonardo Di Caprio te gândești la drama scăldată în romantism prin care a trecut Jack, personajul interpretat de el în capodopera Titanic și nicidecum la Judy Zipper. Totuși, asemănarea dintre cei doi este izbitoare.

Cea mai ciudată asemănare este cea între Orlando Bloom și Nicolae Grigorescu.

Articolul continua dupa recomandari

Orlando Jonathan Blanchard Bloom (n. 13 ianuarie 1977, Canterbury, Kent, Anglia) este un actor britanic de cinematografie.
Actorul britanic Orlando Bloom s-a bucurat de succes încă de la începutul carierei sale cinematografice, datorită rolului"Legolas", din trilogia Stăpânul Inelelor.

Nicolae Grigorescu (n. 15 mai 1838, Pitaru, județul Dâmbovița — d. 21 iulie 1907, Câmpina) este primul dintre fondatorii picturii române moderne, urmat de Ion Andreescu și Ștefan Luchian. Nicolae Grigorescu a devenit un simbol pentru tinerele generații de artiști care, în primele decenii ale secolului al XX-lea, căutau să identifice și să aducă la lumină valorile spiritualității românești.

Sursa foto: http://www.dakarmusique.com/