Andreea Berecleanu a avut o experienţă unică, după ce a fost nevoită să găsească un zbor de la Bucureşti spre Timişoara.

Prezentatoarea Observatorului a făcut o escală la...Munchen, de peste 2 ore.

Articolul continua dupa recomandari

Pentru a ajunge la Timisoara, Andreea avea varianta de a face drumul cu maşina, cu trenul, sau cu avionul. A ales ultima varianta şi singura posibila pentru a ajunge in timp util la cununia civilă şi cea religioasă, care se desfasura începând cu ora 16.

Andreea Berecleanu, nuntă la Timişoara cu escală la Munchen!Vezi 3 imagini în Galerie

"Ne-am trezit la ora 04.00, la ora 6 am decolat din Bucureşti, cu direcţia Munchen, pentru a ajunge la Timisoara la ora 14.00, având escală de 2 ore pe aeroportul din Munchen. Recunosc, a fost amuzantă deplasarea în felul asta şi am avut tot timpul sentimentul că, de fapt, am fost la o nunta in Germania", a spus Andreea.

Andreea Berecleanu, nuntă la Timişoara cu escală la Munchen!Vezi 3 imagini în Galerie

"Am petrecut un weekend de vis la Timisoara, la o nunta plina de rafinament si frumusete. Am fost parinti spirituali pentru o pereche draga noua. Raul Chioibas este chirurg plastician, fost rezident al sotului meu si prieten apropiat al nostru. Patricia Jumanca este o femeie tanara fermecatoare, care a ales sa se dedice familiei, in primul rand, gest de mare pret in vremurile noastre. Speram sa le fim calauze bune pe drumul cel nou si sa fie binecuvantati cu o viata lunga si frumoasa impreuna", a postat pe Facebook Andreea Berecleanu.