În câteva ore începe cea mai puternică zi din ultimii 100 de ani. O dată încărcată de semnificaţii, spun numerologii. Ce se întâmplă mâine, pe 11-a 11-a 2018? Este ziua în care vom fi puşi în faţa unor provocări şi decizii importante, care ne vor afecta pe termen lung. Deşi numerele oferă oportunităţi mari, ele sunt adesea însoţite şi de grele încercări.

11 noiembrie 2018. Sau de trei ori cifra 11. Mai exact, ziua, luna şi anul, dacă facem o adunare. Numerologii o consideră cea mai puternică zi din ultimii o sută de ani, una a deciziilor importante care ne pot schimba viitorul.

Articolul continua dupa recomandari

Valeriu Panoiu, specialist în numerologie: Este o zi majoră doar pentru cei care înteleg nevoia de a face schimbări. În timp ce aceia ce își doresc să traisca în confort și să nu schimbe nimic se vor bucura de o zi obisnuită. Energia care se creează este este în primul rând o energie foarte puternica din punct de vedere mental.

Numărul 11 are o semnificație spirituală aparte şi simbolizează descoperirea de sine și creativitatea. Pentru mulţi români, se anunţă o zi perfectă.

Valeriu Panoiu: Sper să fie o zi la fel de frumoasa ca cea de azi și să fie o zi in care noi sa ne gasim pacea si linistea si un gand bun spre viitor. Putem să facem o zi speciala din orice eveniment simplu.

La ţară, în schimb, sătenii leagă de credinţă însemnătatea zilei de 11 a 11-a.

Da-ne Doamne sanatate si la familie, cum sa nu credem. E o putere. Ceva este!  Asta e putere de la Dumnezeu, numai el poate să faca toate. Fara el nu existăm.

Specialiştii în numerologie spun că ziua de mâine este conectată cu cea de 1 noiembrie. Aşa că orice decizie am fi luat în urmă cu 10 zile, mâine ar trebui să vedem o legătură cu aceasta.