Misterioase, secretoase, dar mai ales extrem de timide, aceste zodii preferă să îşi ţină sentimentele complet ascunse de ochii lumii. Dacă au suferit mult în dragoste nu vor mai avea destul încredere încât să îşi deschidă inima din nou, motiv pentru care le convine o viaţă bazată pe solitudine. 

Ele sunt zodiile care iubesc în secret, dar se comportă indiferent. Te afli printre ele? 

Articolul continua dupa recomandari

Rac

Nativii Rac au senzaţia că cel de lângă trebuie să facă primul pas indiferent de orice. Pot fi îndrăgostiţi până peste cap, aceşti nativi nu vor spune nimănui, ci din contră. Vor aştepta până în ultimul moment, considerând că persoana faţă de care nutresc sentimente trebuie să realizeze să îşi dea seama că este ceva la mijloc şi să acţioneze. În caz contrar vor privi de la distanţă şi vor suferi, având senzaţia că nu sunt dorite, că răspunsul a fost evident şi clar şi că nu are rost să încerce să schimbe situaţia cu nimic. 

Balanţă 

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal au o mândrie extraordinară, iar recunoaşterea unor sentimente de dragoste reprezintă practic recunoaşterea unui punct slab. Da, poate pare de neînţeles, însă aceşti nativi nu vor să lase loc de interepretare, nu vor să iasă în evidenţă prin vulnerabilitate. Consideră că în momentul în care îşi recunosc iubirea pe care o poartă îşi pierd cu adevărat forţa în faţa celor din jur. Preferă să păstreze totul secret, inclusiv o posibilă relaţie. Sunt mulţumiţi dacă nu se afişează public, păstrând aparenţa solitudinii. 

Vărsător

Nativii Vărsător sunt foarte timizi, iar totodată temători cu privire la necunoscut. Îşi fac cu greu prieteni noi, pentru că nu pot avea încredere în oricine, chiar dacă par persoane deschise, înţelegătoare, atente la problemele celor din jur. Când vine vorba de iubire, de o relaţie amoroasă, Vărsătorii preferă să refuze orice apropiere şi să îşi "închidă petalele ca un boboc neînflorit". Se tem. Se tem de refuz, de durere, de certuri şi de trădări. Preferă să aştepte momentul în care fluturii din stomac dispar, iar dragostea pe care o împărtăşesc să se evapore.