Toamna vine cu veşti bune pentru unii nativi, mai ales în ceea ce priveşte dragostea. Veţi întâlni o persoană specială sau veţi pune bazele unei căsnicii de durată alături de sufletul vostru pereche. 

Astrologii întrevăd momente frumoase şi experienţe de neuitat.

Articolul continua dupa recomandari

Berbec

Nativii Berbec îşi vor da seama în această toamnă de ceea ce este important pentru ei şi ce drum vor să aleagă în viaţă, în plan amoros. Îşi vor lua inima în dinţi şi vor recunoaşte sentimentele reale faţă de persoana iubită. S-ar putea să aibă noroc şi să primească un răspuns pozitiv. În acest sens ar fi indicat să plecaţi împreună într-o mini-vacanţă pentru a vă apropia mai bine unul de celălalt. 

Gemeni

În această perioadă aveţi şansa de a vă răscumpăra anumite greşeli din trecut şi pentru a începe un nou capitol din viaţa voastră. Bucuraţi-vă de fiecare clipă şi luptaţi pentru acea persoană pe care o iubiţi. Nimeni nu vă poate ţine pe loc şi nu vă poate îndruma spre o altă cale, atâta timp cât voi şi doar voi ştiţi ce este în sufletul vostru. Toamna lui 2019 va fi perfectă pentru a vă regăsi şi pentru a înţelege lângă cine vă este cel mai bine. 

Fecioară

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal se vor îndrăgosti iremediabil în această toamnă. Aveţi curaj şi acţionaţi aşa cum vă conduce inima. Nu fiţi însă impulsivi şi nu aruncaţi cuvinte care pot produce durere în jurul vostru. Tristeţea şi regretul se vor arăta ulterior şi s-ar putea să nu mai fiţi capabili să reparaţi ceva. Fiţi sinceri, modeşti şi înţelegători cu cei care vă sunt aproape.