Următoarea săptămână din luna August 2019 vine cu veşti nu tocmai fericite pentru unii nativi. Afacerile nu sunt grozave şi nu este o perioadă favorabilă pentru a încheia contracte importante, valoroase şi care ar aduce modificări subtanţiale în portofelul vostru. 

Aveţi mare grijă atunci când vă aliaţi cu anumite persoane, căci nu toată lumea este de încredere. 

Articolul continua dupa recomandari

Fecioară 

Nativii Fecioară sunt sfătuiţi să acţioneze cu mare băgare de seamă atunci când au de rezolvat anumite sarcini sau au de semnat un contract important al firmei pentru care lucrează. Fiţi foarte atenţi, cu ochii în patru şi nu lăsaţi nimic neverificat. Există posibilitatea ca anumite persoane să încerce să vă păcălească şi să vă "vindă gogoşi", sperând ca voi să nu observaţi. Nu toată lumea vă este alături, nu aveţi încredere în oricine vi se declară prieteni. Veţi avea de pierdut. 

Balanţă

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal trebuie să facă o schimbare majoră în ceea ce priveşte locul de muncă. Dacă nu vă mai simţiţi în largul vostru, banii nu vă ajung, iar acea avansare profesională pe care o tot aşteptaţi nu vine, ar fi cazul să vă gândiţi la alte posibilităţi. Un alt serviciu nu este totuşi o idee rea, mai ales că poate aveţi nevoie şi de o schimbare a peisajului, de a cunoaşte noi oameni şi de a avea parte de noi experienţe. 

Peşti

Nativii Peşti au făcut o greşeală destul de mare pentru care vor fi nevoiţi să plătească. Şefii nu vor fi mulţumiţi. Indicat ar fi să vă pregătiţi pledoaria, scuzele de rigoare, precum şi un plan pentru a repara toate stricăciunile de care vă faceţi vinovaţi. În caz contrar, lucrurile s-ar putea să se înrăutăţească, iar dacă nu acţionaţi aşa cum trebuie, riscaţi să rămâneţi fără un loc de muncă şi fără niciun sprijin din partea apropiaţilor.