Începem săptămâna cu veşti bune pe plan profesional. Astrologii întrevăd reuşite însă şi în dragoste, iar unii nativi au şansa de a-şi găsi sufletul pereche.

Sănătatea este vulnerabilă pentru Capricorni, iar soluţia este odihnă. Nu vă extenuaţi la locul de muncă şi cel mai important - nu vă atribuiţi sarcinile colegilor.

Articolul continua dupa recomandari

Vărsătorii tind să se izoleze şi să comunice foarte puţin cu persoanele dragi. Reflectaţi asupra lucrurilor care nu vi se par în regulă, dar nu uitaţi să îi includeţi şi pe cei dragi.

Nativi Peşti conturează relaţii dinamice cu şefii, iar asta îi poate ajuta să avanseze în carieră. Însă, nu vă culcaţi pe o ureche şi demonstraţi de ce sunteţi capabili.

Berbecii au o zi dinamică în plan socio-profesional. Discuţii importante cu şefii sau reprezentanţi ai unor instituţii pe care trebuie să le trataţi cu multă grijă. Secretul este să ascultaţi cu atenţie şi să fiţi diplomaţi.

Relaţiile parteneriale îşi vor găsi o încheiere sau un început când vorbim de Tauri. Ar fi bine vă concentraţi pe acest sector şi să nu neglijaţi nici partenerul de viaţă, nici partenerii de afaceri. Menţineţi un echilibru şi totul va decurge natural.

La serviciu Gemenii se pot confrunta cu situaţii urgente care nu pot fi amânate. Printre ele putem include şi relaţiile cu sefii sau colegii, pe care trebuie să le trataţi cu multă delicateţe dacă nu vreţi să iscaţi vreun conflict.

Relaţiile sentimenatale le dau Racilor bătăi de cap. Încercaţi să fiţi prudenţi şi să vă ţineţi emotivitatea în frâu. Este o perioadă favorabilă testării relaţiilor. Însă vor rezista doar cele care o bază solidă formată mai ales din încredere.

În ceea ce îi priveşte pe Lei, ar trebui să se concentreze mai mult pe activităţiile gospodăreşti. Este o zi în care puteţi reamenaja sau chiar renova locuinţa, dar nu uitaţi să cooptaţi şi o rudă.

Fecioarele vor fi preocupate de relaţiile cu prietenii. Puteţi avea parte de dezamăgiri, aşa că cel mai bine ar fi să renunţaţi la acele legături. Mare grijă, însă, să nu aruncaţi frustrările asupra celor care vă sunt alături.

Nativii Balanţă vor avea cheltuieli majore, iar salariul va dispărea ca prin minune. Sfatul astrelor ar fi să faceţi investiţii pe care să le gândiţi foarte bine, iar astfel puteţi câştiga sume consistente.

Şi Scorpionii vor arunca banii pe fereastră, însă, în cazul lor soluţia este prudenţa şi... economia. Tindeţi să cumpăraţi lucruri care se vor dovedi nefolositoare, aşa că mai bine înlocuiţi shoppingul cu un curs de educaţie financiară.

Iar pentu Săgetători discreţia este cuvântul cheie. Energia voastră spune mai mult decât ar trebui, iar lucrurile bune, în cazul vostru, ar trebui să le ţineţi doar pentru voi.