Vărsătorii asteapta cu nerabdare o intalnire cu o persoana draga, pe care nu au vazut-o de multa vreme. De asemenea, au sanse sa primeasca o invitatie la o cafea care sa ii ia prin surpindere.

Peştii au o framantare interioara, un sentiment care ii macina. Este posibil sa fie din cauza ca au mintit pe cineva la care tin, iar acum sa se simta vinovati.

Articolul continua dupa recomandari

Este inca inceput de saptamana, insa pentru Berbeci este un prilej bun sa ia o pauza. Au nevoie de timp liber si mintea limpede sa ia niste decizii privind locul de munca.

Taurii intra intr-o perioada foarte buna pentru avansarea in cariera. Nu atat de bine stau si financiar, insa pasii facuti acum ii vor ajuta pe viitor si in acest sens.

Si Gemenii sunt favorizati in plan profesional. Se pot implica intr-un proiect care sa le aduca nu numai venituri in plus, ci si implinire sufleteasca.

Racii sunt tentati sa judece prea aspru, numai dupa aparente. Sunt sfatuiti sa analizeze faptele oamenilor, inainte de a pune etichete atat de rapid.

Nativii Leu pot fi atat de prinsi cu sarcinile profesionale, incat sa isi lase familia sau relatia cu partenerul pe ultimul loc. Iar asta ar putea avea urmari neplacute.

Si Fecioarele au parte de momente cam tensionate in cuplu, insa cu putina rabdare, calm si fara sa isi preseze persoana iubita cu explicatii, vor trece cu bine peste acest impas.

Nativii Balanţă sunt sfatuiti sa nu ceara prea multe sfaturi intr-un pas pe care urmeaza sa il faca in cariera, ci sa isi asculte numai intuitia. Uneori, parerile celorlalti nu sunt tocmai bine intentionate.

Dragi Scorpioni, voi daca aveti de multa vreme un proiect maret in plan, astazi este momentul perfect pentru a-i da startul, pentru a face primii pasi catre ce va doriti.

Săgetătorii stiu ca de ce cheltuie mai mult, de atat banii se vor intoarce la ei mai repede. Asta fac si zilele acestea, cheltuie mai mult decat isi permit, posibil pe niste bunuri in casa.

Iar pentru Capricorni, poate urma o zi extrem de importanta in cariera lor. O discutie de care s-au temut pana acum, pentru ca nu stiu cum are sa se incheie, trebuie musai purtata astazi.