Planul social ar putea să îi propulseze pe unii nativi într-o direcţie cu totul nouă. Peştii pot participa la un eveniment emoţionant care le scoate la iveală latura sensibilă. Astăzi este recomandat să spuneţi ce simţiţi şi să nu vă ascudenţi sentimentele.

Nici Berbecii nu vor să le arate celor din jur că au inimă, ci preferă să adopte o atitudine rece ca să nu fie dezamăgiţi pe viitor. Partea bună este că cei dragi vă cunosc şi vor trece cu vederea.

Articolul continua dupa recomandari

Taurii pun tot sufletul în ceea ce fac, mai ales la job. Iar rezultatele nu vor întâzia dacă aveţi şi o echipă pe care vă puteţi baza.

Viaţa sentimentală a Gemenilor va cunoaşte astăzi o evoluţie. Veţi simţi că ajungeţi mai repede la o etapă la care poate nici nu v-aţi gândit până acum, important este să fiţi siguri că asta vă doriţi.

Racii vor avea parte de multe oscilaţii atât pe plan financiar, cât şi social. Asta înseamnă că trebuie să chletuiţi cu grijă şi să vă măsuraţi cuvintele indiferent dacă vorbiţi cu un coleg, un şef sau un prieten.

Leii în schimb, sunt printre favoriţii zilei şi nu ar trebui să acorde atenţie părţii goale a paharului. Gândiţi pozitiv şi bucuraţi-vă de micile succese.

Nativii Fecioară pot adopta o atitudine uşor egoistă dacă asta înseamnă să profite de o şansă pe care o aşteptau de mult. Ceilalţi nu s-ar gândi de două ori, aşa nici voi nu ar trebui să vă lăsaţi mai prejos.

Balanţele vor fi vrăjite de dragostea care le bate la uşă încă de dimineaţă. Nu doar inima vă va fi furată ci şi raţiunea, aşa că mare grijă să nu luaţi decizii pripite.

În schimb Scorpionii nu au atât de mult noroc. Ba dimpotrivă s-ar putea să treceţi prin clipe neplăcute provocate de partener. Însă pe plan financiar totul vă merge strună!

Săgetătorii se vor remarca printr-o atitudine severă care îi va ajuta să îşi atingă scopurile. Amabilitatea şi indulgenţă nu vă ajută astăzi, aşa că rămâneţi la varianta dură.

Capricornii trebuie să dovedească că sunt stăpâni pe situațiile neprevăzute de la serviciu, iar asta implică şi puţin teatru. Dacă nu ştiţi ceva, încercaţi să vă eschivaţi până înţelegeţi datele problemei, însă, nu renunţaţi.

Iar Vărsătorii nu suportă ideea că unii oameni îşi risipesc timpul şi resursele necorespunzător. Partea bună este că vă au pe voi, aşa că puteţi să vă asumaţi rolul de sfătuitor.*

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, nu uitaţi că prezenţa voastră contează mai mult decât orice sfat.