Balanţele trebuie sa invete sa ii ceara scuze persoanei iubite acolo unde e cazul. Atitudinea de lipsiti de greseala nu va aduce niciun bine.

Scorpionii isi doresc sa se tina departe de orice inseamna energie negativa. O escapada departe suna a cel mai bun plan pentru astazi.

Articolul continua dupa recomandari

Nativii Săgetător au mici dubii in privinta unei persoane cunoscute de curand si fac tot posibilul sa o descoasa.

Capricornii pot sarbatori o reusita in plan profesional. Este vorba de ceva care chiar inlocuieste lipsurile pe care le au in plan amoros.

Vărsătorii astazi sunt ca un urs in butoiul cu miere. Se bucura de ceva timp liber si sunt atat de entuziasmati, incat vor sa faca de toate.

La polul opus stau Peştii care nu viseaza decat la relaxare si detasare de tot ce inseamna rutina zilnica.

Dragi Berbeci, niste priviri indraznete din partea unei persoane pot scoate la iveala ceva mai mult decat o simpla prietenie.

Taurii vor musai sa traiasca o experienta, insa sunt putin tematori. Dragi nativi, este mai bine sa va para rau ca ati facut-o, decat sa traiti cu o curiozitate nesatisfacuta.

Lucrurile scapa putin de sub control in relatia Gemenilor! Acesti nativi pot fi orbiti de gelozie si sa dea nastere unui scandal de proportii cu partenerul.

Racii trebuie sa se pregateasca sufleteste de o intalnire pe care nu o vor uita prea curand.

O calatorie in familie ar fi o idee excelenta pentru ca nativii Leu sa isi mai ia gandul de la problemele de zi cu zi.

Fecioarele scapa basma curata dintr-o incurcatura de care se fac complet vinovati. Ar putea fi vorba de niste flirturi cu o persoana nepotrivita.