Gemenii tind să facă promisiuni unui apropiat doar de dragul discuţiei, fără a avea intenţii serioase. Oricât ar spune ei că sunt în căutarea stabilităţii, Racii fac ce fac şi tot în poveşti demne de filme de dragoste ajung. 

Viaţa amoroasă a Leilor pare că intră pe un făgaş ceva mai liniştit. Nu pentru mult timp însă, pentru că nevoia lor de adrenalină va ieşi din nou la iveală. 

Articolul continua dupa recomandari

Un joc de replici şi priviri îndrăzneţe îi poate pune pe nativii Fecioară pe gânduri cu privire la o eprsoană de sex opus.

Teama de necunoscut a Balanţelor îi poate face să bată pasul pe loc într-o poveste chiar dacă nu se mai regăsesc în ea. 

Linişte, relaxare sunt cuvintele de ordine astăzi pentru Scorpioni, care nici nu vor să aud de altceva. 

Săgetătorii sunt mici manipulatori şi nu se lasă până nu obţin repede un favor de care au nevoie. 

Capricornii trebuie să se gândească de două ori înainte de a cere sfatul cuiva, pentru că nu toate persoanele din jur vă vor binele. 

Vărsătorii se simt astăzi stăpânii lumii, sunt iubiţi, apreciaţi, iar pentru că mulţi dikntre ei se hrănesc cu aceste laude, asta le poate aduce mulţumirea sfletească. 

Pentru nativii Peşti, astrele prevăd o împăcare cu un prieten sau cu o rudă de care s-au îndepărtat şi pentru care au suferit mult. 

Iar Berbecii, voi mai bine faceţi un pas în spate dacă există o situaţie tensionată între voi şi prieteni sau eprsoana iubită. 

Taurii sunt gata să lase în urmă amintiri care îi ţin pe loc şi să pornească pe und rum îndrăzneţ în ceea ce priveşte viaţa sentimentală.