Scorpionilor nu le stă nimic astăzi în cale. Nişte certuri cu persoana iubită îi ambiţionează să se afunde în alte planuri, tocmai ca să îşi ia gândul.

Un spirit liber precum al Săgetătorilor este greu de îngrădit, iar cine îndrăzneşte să o facă va simţi pe pielea lui că nu a fost o idee bună.

Articolul continua dupa recomandari

Capricornii iau o iniţiativă curajoasă şi îşi mărturisesc sentimentele în faţa cuiva. Chiar ei, cei care aşteaptă mereu fie curtaţi.

Ar putea fi momentul propice unor schimbări în viaţa sentimentală a Vărsătorilor! Pot găsi multe lucruri în comun cu o persoană.

O veste despre apariţia unui copil sau un legământ important în familie le poate face nu ziua, ci întreaga viaţă a Peştilor mult mai frumoasă.

Bunădispoziţie şi zâmbet continuu pentru Berbeci! De vină pentru asta poate fi o veste foarte bună în familie.

Taurii simt că ajung la capătul răbdării cu nişte drumuri pe care le tot fac. Trebuie să se înarmeze cu multă răbdare pentru că.nu au terminat încă.

Unde nu ştiţi ce decizie să luaţi, dragi nativi Gemeni, instinctul vă este cel mai bun prieten. Acţionaţi după ce vă spune intuiţia.

Dacă vorbim despre Raci, în această perioadă spunem "PASIUNE"! Pot dezvolta chiar o mică obsesie pentru o persoană.

Leii, pe de altă parte sunt mult mai raţionali în relaţia amoroasă. Chiar dacă îşi calcă pe inimă, pot lua o decizie care să îi rănească, dar să fie cea potrivită.

Fecioarele parcă trăiesc liniştea dinaintea furtunii, însă vorbim aici de un zbucium pe care chiar ele şi-l doresc.

Nativii Balanţă, fără să îşi dea seama, pot pune persoana iubită pe locul doi, iar asta. îi va costa, spun astrele.