Berbecii pot fi nevoiti sa stea astazi numai pe drumuri. O persoana apropiata le cere ajutorul si are mare nevoie de implicarea lor.

Vărsătorii dau dovada de un comportament foarte egoist astazi. Ceva sau cineva i-a suparat foarte tare si au tendinta sa se inchida in ei, refuzand sa stea de vorba cu cineva.

Articolul continua dupa recomandari

O zi excelenta, in schimb, pentru Peşti. Acesti nativi au o zi incarcata cu activitati unde se vor simti in centrul atentiei si printre cei mai iubiti.

Berbecii pot fi nevoiti sa stea astazi numai pe drumuri. O persoana apropiata le cere ajutorul si are mare nevoie de implicarea lor.

Dragi Tauri, nici sa nu va treaca prin gand sa faceti astazi marturisiri sau sa divulgati un secret. Cineva din jur abia asteapta sa va simta o slabiciune.

Gemenii sunt vedetele unui eveniment la care aproape ca nici nu voiau sa mearga. Vor straluci si vor atrage multe priviri, dar si mici invidii.

Nativii Rac primesc un sfat foarte important din partea unei persoane pe care ei o vad ca pe un reper si sunt recunoscatori pentru asta.

O calatorie departe de casa le poate aduce Leilor revederea unei persoane foarte dragi, pe care nu au mai vazut-o de multa vreme.

Nativii Fecioară sunt pusi pe cearta cu partenerul dis de dimineata. Prea multa armonie se dovedeste a fi plictisitoare pentru acesti nativi, asa ca vor cauta. putina adrenalina.

Nativii Balanţă il pot supara cu ceva pe partener, insa daca vor sti cum sa isi repare imediat greseala, lucrurile vor reveni la normal.

Scorpionii au parte de momente unice alaturi de persoana iubta. Povestea lor de dragoste are toate sansele sa se consolideze si sa treaca la urmatorul nivel.

Săgetătorii sunt sfatuiti sa profite de timpul liber si sa petreaca timp cu persoanele pe care. le-au cam neglijat toata saptamana.

Capricornii traiesc o zi in care isi pun ordine in ganduri si in viata. Isi fac planuri marete pentru perioada urmatoare si vor sa se dedice de acum cat maimultor hobby-uri.