O zi foarte buna pentru Vărsători in plan sentimental, dar si in relatiile cu cei din jur. Ajutorul oferit mai demult cuiva la nevoie li se poate intoarce astazi inzecit.

O problema de sanatate ii poate indispune pe nativii Peşti, insa astrele spun ca nu sunt motive mari de ingrijorare, doar sa acorde mai multa atentie efortului.

Articolul continua dupa recomandari

Chiar daca uneori cea mai buna idee este sa lase lucrurile sa vina de la sine, astazi Berbecii sunt sfatuiti sa puna piciorul in prag si sa ceara cateva lamuriri partenerului.

Taurii sunt pe cale de a lua o decizie radicala in plan amoros, insa nu sunt atat de convinsi de ceea ce vor sa faca. Este vorba de o marturisire delicata sau chiar de o despartire.

Gemenii decid sa inlature din viata lor o persoana. toxica. Cineva incearca sa ii descurajeze la tot pasul si isi dau seama ca acest om nu le vrea in niciun caz binele.

Daca reusesc sa isi invinga timiditatea, Racii isi pot lua inima in dinti si sa faca o marturisire de care s-a temut. Astrele le rezerva mari surprize in cadrul unei intalniri romantice.

Leii simt nevoia de afectiune din partea partenerului, de marturisiri si confirmari ca povestea lor de dragoste este neschimbata.

Mici certuri cu persoana iubita astazi pentru Fecioare. Nu este cazul sa va faceti griji, astrele spun ca sunt discutii trecatoare, insa trebuie sa lasati de la voi pentru ca norii negri sa se risipeasca.

Nativii Balanţă sunt incercati de un sentiment de neincredere in partener. Au impresia ca acesta le ascunde ceva si pun la cale un plan sa isi seama ce.

Scorpionii pot intalni o persoana speciala astazi, insa sunt inca ancorati intr-o poveste de iubire mai veche. Astrele ii sfatuiesc sa puna capat fostelor relatii, inainte de a da o sansa altei persoane.

Si Săgetătorii se confrunta cu incertitudini in plan amoros. Ba se declara multumiti de ceea ce au, ba si-ar dori mai mult, ba vor sa puna capat relatiei, ba sa continue povestea, sunt nehotarati.

Chiar daca este uneori dureros, marturisirea adevarului este cea mai sanatoasa decizie intr-o relatie, dragi Capricorni. Va simtiti cu musca pe caciula cu ceva si ar fi bine sa ii spuneti partenerului ce ati facut.