Balanţele isi incep ziua pline de entuziasm! Si au si un motiv pentru asta: apropierea tot mai puternica de o persoana care le-a intrat pe sub piele.

Scorpionii in schimb pot simti ce inseamna gelozia! Asta dupa ce o persoana le ofera informatii pretioase despre partenerul lor.

Articolul continua dupa recomandari

Un prieten de nadejde si un sfat la nevoie sunt aliatii perfecti pentru acest inceput de saptamana, in cazul Săgetătorilor, dupa ultimele zile cam tumultoase.

Capricornii aproape ca scot flacari pe nas, dupa ce nu reusesc sa duca la bun sfarsit un plan din cauza cuiva care le pune bete in roate.

Vărsătorii functioneaza perfect atunci cand au in jur o atmosfera relaxata, asa ca asta este tot ce au nevoie pentru o zi de luni inceputa cu dreptul.

Nativii Peşti simt nevoia sa isi regaseasca motivatia, pofta de viata, un motiv pentru a iesi din casa zambind. Niste mici probleme le-au cam furat entuziasmul, in ultima perioada.

Berbecii trebuie sa aiba grija in compania cui isi petrec ziua. Si, mai ales, cui fac marturisiri, pentru ca s-ar putea ca informatiile sa ajunga la mai multe persoane.

Taurii simt nevoia de ajutor intr-o problema personala, insa parca ezita sa il ceara. Dragi nativi, sa stiti ca orgoliul nu a dus pe nimeni prea departe.

Nativii Gemeni ar putea fi nevoiti sa ia o decizie in defavoarea celor din jur. Este insa in avantajul lor, asa ca trebuie sa se puna pe primul loc de data asta.

Racii isi gasesc greu astazi puterea de concentrare, dupa un weekend in care abia au avut timp sa respire.

Leii parca sunt rasfatatii zodiacului. Nu se dau in laturi de la nimic ce le face placere. Chiar daca astazi este luni, pentru ei e un weekend continuu.

Dragi nativi Fecioară, sa stiti ca persoana pe care ati pus ochii nu va citi in stele ca sunteti atras de ea. Astrele va sugereaza nu sa ii marturisiti direct asta, dar macar sa ii transmiteti cateva semnale.