Scorpionii se bucură de o perioadă încărcată cu multă emoţie, pasiune. un amalgam de sentimente puternice. A venit momentul ca Săgetătorii să încerce să iasă din zona de confort, mai ales că îi aşteapta o perioadă plină de provocări la care e musai să răspundă.

O persoană nepotrivită le-ar putea stârni pasiune Capricornilor. Mare atenţie la deciziile luate astăzi, pentru că îş vor puna amprenta pe viitor.

Articolul continua dupa recomandari

O zi perfectă pentru a păşi pe noi drumuri, a începe noi relaţii în cazul Vărsătorilor! Multe aspecte din trecut încep să devină doar amintiri.

Şi Peştii lasă în urmă nişte supărări sau chiar oameni care simt că îi ţin pe loc şi nu le permit să se dezvolte aşa cum îşi doresc.

Unele decizii luate astăzi, dragi Berbeci, ar putea stârni reacţii aprinse. Nu trebuie să vă intereseze părerea altora, dacă hotărârile au fost luate pentru binele vostr

E momentul ca Taurii să se bucure de lucruri mici, gesturi mărunte, care se dovedesc a fi mult mai valoroase decât cele. preţioase doar la prima vedere.

O parte dintre nativii Gemeni ar putea fi cuprinşi de regrete, după ce au lăsat să plece din viaţa lor o persoană de care îi leagă multe amintiri.

Racii trec de la o extremă la alta în plan sentimental, iar asta. n-are cum să se sfârşească bine. Sunt într-o perioadă în care caută adrenalină.

Leii însă ar putea arde nişte etape importante într-o relaţie aflată la început, iar asta să se dovedească a fi o mare greşeală.

Fecioarele îşi redobândesc energia pozitivă şi lasă în urmă supărările de până acum. Poate începe un nou capitol în viaţa lor.

Iar pe nativii Balanţă, dorinţa de perfecţionare, care ar trebui să le fie cel mai bun prieten ajunge să îi epuizeze, să simtă că nu îşi mai doresc nimic.