Dragi Capricorni, sunteti tentati sa apelati la trucuri si la viclenie pentru a obtine niste informatii sau chiar niste bunuri. Astrele va recomanda putin mai multa atentie la marturisiri.

Vărsătorii fac impresie foarte buna printre cei din jur, dupa ce vor face niste sacrificii pentru un prieten, intr-o situatie delicata.

Articolul continua dupa recomandari

Peştii traiesc o zi numai buna pentru relaxare si detasare de tot ce i-a tinut in priza pana acum. O scurta calatorie este cea mai buna idee pentru weekendul ce vine.

Berbecii trec printr-o. criza existentiala. Mediteaza asupra multor aspecte din viata lor si se gandesc la ce le lipseste pentru a fi fericiti.

O veste mai putin placuta legata de cineva din familie nu ii va lasa pe Tauri sa se bucure de aceasta zi. Vizita cuiva in jurul serii le va imbunatati starea de spirit.

Gemenii, in schimb au o zi mult mai buna de atat. Starea lor de bine este contagioasa, iar zambetul necontenit ar putea avea legatura cu aparitia cuiva special in viata lor.

Dragi Raci, nu lasati emotiile sa puna stapanire cu totul pe voi astazi. Un eveniment recent va copleseste si nu va mai sta mintea la altceva.

Leii sarbatoresc in doi un moment special. Poate fi vorba de o aniversare sau de un eveniment care sa le marcheze relatia. Unii nativi s-ar putea gandi chiar la pasul cel mare.

Mare atentie la ce prieteni v-ati facut in ultima vreme, dragi Fecioare, pentru ca cineva ar putea incerca sa bage intriga intre voi si persoana iubita.

Balanţele sunt umarul de sprijin pentru un prieten drag care trece prin momente foarte grele. Ajutorul li se va intoarce inzecit, spun astrele.

Daca unii nativi isi fac planuri de casatorie, Scorpionii pun piciorul in prag si ii cer persoanei iubite sa ia mai repede o decizie cu privire la viitorul relatiei. Partenerul s-ar putea simti insa presat de rugaminti.

Săgetătorii ar putea lua parte la un eveniment unde sa ii eclipseze pe toti in jur. Astrele le rezerva sansa unei intalniri pe care nu o vor uita usor.