Farmecul personal al nativilor Fecioară îi ajută să se bage pe sub pielea unei persoane pe care au pus ochii. La polul opus, Scorpionii se tem de singurătate şi de monotonie.

Vărsătorii planuiesc sa faca din acest weekend o sarbatoare. Simt nevoia sa petreaca timp in sanul familiei, acolo unde se simt iubiti.

Articolul continua dupa recomandari

Entuziasmul caracteristic Peştilor nu ii paraseste nici astazi. Sunt sufletul petrecerii si au o doza de energie molipsitoare.

Berbecii au parte de o zi cam tensionata in familie. O decizie pe care au luat-o de curand nu este vazuta cu ochi buni de cei dragi, care ii acuza ca sunt foarte egoisti.

Cineva le forteaza mana Taurilor sa ia o decizie, sa mearga la un eveniment, sa faca ceva impotriva vointei lor, lucru care ii scoate din minti.

Gemenii simt ca relatia lor intra intr-o usoara rutina si nu vor sa permita asta. Asa ca pun la cale planuri in doi, calatorii sau mici plimbari alaturi de jumatatea lor.

O zi plina de activitati se anunta pentru Raci. Se pot reintalni cu prieteni dragi pe care nu i-au vazut de mult si sa puna la cale o distractie pe cinste.

Nativii Leu isi rasfata jumatatea cu gesturi frumoase, cadouri si surprize, poate poate o fac sa uite de faptul ca au fost cam absenti in ultima perioada.

Farmecul personal al nativilor Fecioară ii ajuta sa se bage pe sub pielea unei persoane de sex opus care i-a cam pus pe jar. Reusesc sa se apropie de aceasta si sunt numai un zambet.

Un eveniment neprevazut le da peste cap planurile de weekend ale Balanţelor. Trebuie numaidecat sa fie prezenti intr-un loc pe care ar fi vrut cu tot pretul sa il evite.

Scorpionii se plang de singuratate si de monotonie insa. nici nu fac mare lucru sa iasa din rutina. Sunt sfatuiti sa scape de starea apatica in care au intrat, sa dea curs invitatiilor si sa petreaca cat mai mult timp in compania prietenilor.

Nativii Săgetător s-au cam saturat de firea schimbatoare a partenerului de viata. Acesti nativi simt nevoia de stabilitate si pun piciorul in prag, sa stie la ce sa se astepte.

Dragi Capricorni, daca primiti o invitatie in oras din partea unei persoane fata de care nu aveti un interes special, astrele va sfatuiesc sa o acceptati, pentru ca s-ar putea sa aveti mari surprize.