Fluturi in stomac si capul in nori anunta astrele pentru Peşti! Indecisi din fire, acesti nativi sunt sfatuiti ca macar o data sa faca ceea ce le spune inima.

Berbecii se pot bucura, in sfarsit, de o calatorie in doi. Au ocazia sa vada locuri noi si interesante si sa cunoasca o multime de oameni.

Articolul continua dupa recomandari

Taurii sunt sfatuiti sa acorde ceva mai multa atentie partenerului de viata, pentru ca l-au cam neglijat, iar asta se simte, desi el nu o spune.

Gemenii simt nevoia de o schimbare radicala in viata lor, insa nu stiu de unde sa inceapa. Weekendul ce vine este un prilej perfect pentru a-si pune oridine in ganduri.

Racii sunt tentati sa arunce vina pe partenerul de viata pentru mici probleme de comunicare intre ei. Daca veti sta de vorba, obstacolele vor disparea negresit.

Preferatii lui Cupidon sunt astazi nativii Leu. In special cei singuri, care au sanse foooarte mari sa fie cuceriti pe loc de o persoana abia intalnita.

Unii dintre cei mai familisti nativi ai zodiacului, cei din zodia Fecioară si-ar putea face planuri foarte serioase in doi, putem vorbi chiar de o cerere in casatorie.

Balanţele se pot simti cuprinse de sentimente de singuratate si de. teama, asa ca ar face bine sa caute compania apropiatilor, a prietenilor.

Nativii Scorpion au o stare de spirit foarte buna. Niciun cuvant, nicio rautate a celor din jur nu le va putea ruina ziua.

O zi foarte buna si pentru Săgetători. Acesti nativi se pot bucura de atentia. sporita a cuiva pe care au pus ochii de multa vreme, iar asta nu poate decat sa ii bucure.

Capricornii au sansa de a intalni pe cineva care sa isi puna amprenta in viata lor sentimentala, chiar daca legatura se anunta a fi una de scurta durata.

Vărsătorii trebuie sa fie foaaarte atenti la mici detalii din jurul lor, la intamplari, la coincidente. Toate puse cap la cap le-ar putea aduce multe raspunsuri despre ei insisi.