Ziua Îndrăgostiţilor vine şi cu previziuni foarte bune în plan sentimental. Romanticii zodiacului astăzi sunt Leii, care nu ştiu cum să îi mai facă pe plac persoanei iubite. Şi Balanţele ar face totul pentru jumătatea lor, numai să alunge norii negri din relaţie. 

O scurta calatorie prevad astrele in cazul Vărsătorilor astazi. Aici, acesti nativi au parte de momentele de bine dupa care au tot tanjit, e o zi a regasirii de sine.

Articolul continua dupa recomandari

E o zi a dragostei si a marturisirii sentimentelor, insa Peştii sunt mai morocanosi ca niciodata. Ceva nu le convine la persoana iubita, lucru ce le strica imediat dispozitia.

Berbecii se bazeaza in tot pe persoana iubita, aproape ca devin dependeti de aceasta si ajung sa nu mai faca niciun pas fara sa ceara parerea partenerului.

Pentru Tauri se anunta intr-adevar o zi dedicata iubirii. Pot iesi la o intalnire romantica, cu o persoana fata de care au sentimente de multa vreme.

Gemenii se afla in fata unei ispite in plan sentimental. Cineva le intra usor usor pe sub piele si sunt gata sa uite de povestea de dragoste pe care o traiesc si sa cedeze.

Si Racii au parte de o bucurie sufleteasca astazi. O veste de la cineva drag le ia o piatra de pe suflet si se vor bucura din nou de viata fara sa isi mai faca o multime de griji.

Nativii Leu sunt romanticii zodiacului si nu stiu cum sa ii mai faca pe plac jumatatii lor. Au parte de o zi perfecta in doi, cum nu au mai avut de mult.

Fecioarele starnesc mici gelozii in jur. Prezenta la un eveniment ii pune intr-o lumina foarte buna, iar asta va da nastere multor invidii din partea celorlalti.

Chiar daca lucrurile nu merg prea bine in relatia lor, Balanţele se arata dispuse sa faca un compromis si, macar astazi, sa aiba parte de o zi mai linistita in plan sentimental.

Scorpionii nu sunt atat de norocosi in plan personal astazi. Pot afla o veste despre un prieten care sa le strice toata dispozitia.

Săgetătorii nu cred in coincidente si traiesc astazi o zi plina de incidente care le ridica semne de intrebare. Pot primi un semn de la o persoana la care s-au gandit indelung.

O zi perfecta pentru Capricorni sa ia o pauza de respiro, sa petreaca timp cu familia, in plimbari in natura si chiar sa isi reia un hobby uitat.