Peştii sunt sfatuiti sa nu mai ceara de la ceilalti ceea ce ei nu ofera, pentru ca ar putea fi acuzati ca sunt egoisti si total lipsiti de empatie.

Berbecii sunt sfatuiti astazi sa nu se lase coplesiti de emotia unui eveniment din viata lor si sa actioneze cu mult calm si sinceritate.

Articolul continua dupa recomandari

Un mic conflict prevad astrele pentru nativii Taur. Poate fi vorba de o discutie aprinsa cu persoana iubita ori cu cineva din familie.

Gemenii pot fi dati peste cap de cineva care pare ca le face avansuri, insa. totul este extrem de incert, iar starea de confuzie ii consuma foarte tare.

O stare de bine ii cuprinde pe nativii Rac, care pot trai niste sentimente pe care nu le-au mai simtit de mult. Cupidon le-ar putea surade nativilor singuri, spun astrele.

Dragi Lei, fiti mai blanzi cu voi insiva si nu va mai judecati atat de aspru. Mare atentie ca cineva din jur sa nu va simta slabiciunile si sa foloseasca asta in defavoarea voastra.

Fecioarele sunt indemnate sa dea curs ideilor. ceva mai indraznete. Ezitarea nu ajuta la nimic, iar uneori sa lasati lucrurile sa vina de la sine e cea mai buna idee.

Nativii Balanţă ar putea simti ca sunt in plus intr-o poveste. Fie e vorba de relatia cu partenerul de viata, fie o prietenie la care tin foarte mult nu mai e la fel ca inainte.

Dragi Scorpioni, daca faceti o promisiune, asigrati-va ca o si duceti la bun sfarsit, altfel riscati sa va patati imaginea in ochii celorlalti.

Săgetătorii se trezesc cu fata la cearsaf si parca nimic nu le convine. Absenta cuiva in viata lor ii afecteaza pe mai multe planuri, daca nu reusesc sa isi ia gandul de la asta.

O zi perfecta pentru tras linie si facut planuri pe mai departe in ce ii priveste pe Capricorni. Cateva ore petrecute in liniste, de unii singuri, e tot ce aveti nevoie.

O scurta calatorie se intrevede in cazul Vărsătorilor, lucru care ii va bucura nespus, pentru ca aveau mare nevoie de o evadare din rutina zilnica.