Vărsătorii joaca astazi un rol important in familie. Parerile si ajutorul lor sunt vitale pentru o persoana foarte draga care are nevoie de ei.

Peştii simt nevoia de stabilitate emotionala, asa ca vor cauta confirmari in ce priveste. viitorul alaturi de persoana iubita.

Articolul continua dupa recomandari

Berbecii sunt plini de viata, vor sa isi faca o gramada de planuri, insa astrele spun ca partenerul nu este pe aceeasi lungime de unda si se pot lovi de un refuz.

Taurii pot primi o veste care sa le ia o povara de umeri. E vorba de sanatatea cuiva foarte drag despre care si-au facut multe griji.

Gemenii reusesc sa faca pace cu partenerul de viata, dupa cateva zile mai tensionate. Mare atentie la un secret bine ascuns astazi, cineva ar putea afla ceva ce nu doriti sa stie nimeni.

Nativii Rac sunt cu capul în nori de dimineaţă până seara. Prezenţa cuiva în preajma lor pare că le dă emoţii şi. fluturi în stomac.

Leii sunt luati de entuziasmul succesului in plan profesional si tind sa nu ma acorde atentie familiei. Nu uitati ca persoanele dragi sunt mult ma importante decat orice reusita!

Nativii Fecioară tind sa se ia pe umerii lor vina intr-un conflict cu partenerul, chiar daca nu sunt ei cei care au gresit. Pentru armonia cuplului renunta la orice umbra de orgoliu.

Nativii Balanţă au impresia ca cei din jur au asteptari foarte mari de la ei si nu vor sa dezamageasca. Ar fi bine sa va acordati si voua atentie, spun astrele.

Scorpionii pot simti ca un prieten foarte drag. nu este chiar persoana pe care o credeau. Au sentimentul ca aceasta persoana le ascunde ceva important.

Nativii Săgetător sunt sfatuiti sa se ocupe mai mult de ei insisi, pentru ca tot ce au facut in ultimele zile a fost sa se incarce cu problemele celor apropiati.

Capricornii sunt nehotaratii zodiacului in plan amoros. Ba se indragostesc, ba nu le mai place nimic la persoana pe care au pus ochii si asteapta numai sa fie abordati, fara sa faca ei vreun pas.