Este abia marti, insa pentru Peşti e o zi perfecta sa se dedice relaxarii si planurilor. de vacanta! O pauza de la rutina zilnica va va fi ca o gura de aer.

Berbecii sunt incurajati sa faca ceva schimbari in viata lor. Chiar schimbarea partenerului de viata, acolo unde simt ca lucrurile nu mai sunt atat de armonioase.

Articolul continua dupa recomandari

O persoana extrem de speciala isi poate face loc in viata Taurilor. Este posibil sa fie vorba chiar de un prieten de care nu ati fi crezut ca va puteti apropia mai mult.

Dragi Gemeni, daca simtiti ca nu mai sunteti pe aceeasi lungime de unda cu persoana iubita, ascultati-va intuitia si nu insistati sa ramaneti intr-o poveste care e pe sfarsite.

Un conflict cu un prieten sau cu o persoana din familie le poate strica intreaga zi Racilor. Astrele va indemana sa tratati situatia cu mult calm.

Un eveniment care le poate parea minor, se poate dovedi semnificativ in viata Leilor. Mare atentie unde va duc astazi coincidentele. pentru ca nimic nu este intamplator.

O zi perfecta pentru raspunsuri la intrebari care ii macina de multa vreme pe nativii Fecioară. Dubiile care planau asupra relatiei voastre si-ar putea gasi astazi rezolvarea.

Nativii Balanţă sunt sfatuiti sa nu lase nimic sa le distraga atentia de la ce si-au propus sa faca astazi, in special daca e vorba de planurile in doi.

O persoana foarte interesanta cunoscuta intr-un cerc comun de prieteni s-ar putea sa le capteze cu totul atentia Scorpionilor, care sa nu mai vada nimic in jur decat acea persoana.

Săgetătorii iau in gluma un flirt cu o persoana nou cunoscuta, insa astrele spun ca, desi ei nu dau nicio sansa povestii, ar putea avea o surpriza extrem de placuta.

Dragi Capricorni, incercati sa depasiti starea de apatie si incertitudine in care v-ati afundat si lasati lucrurile sa vina de la sine, fara sa mai proiectati tot felul de scenarii.

Vărsătorii pot intalni sau descoperi pe cineva din jurul lor care sa le deschida cai de care se temeau pana acum. Putin mai multa incredere in sine este tot ce va lipseste.