Balanţele pot ascunde un secret care să îi consume atât de tare încât poate a venit momentul să îl destăinuie cuiva. Trebuie să aibă mare grijă insa cui vor spune ce îi apasă.

Veşti mult mai bune au astrele pentru Scorpioni! Pot fi puşi pe jar de o apariţie răvăşitoare şi nimic să nu le mai ia gândul de la această persoană.

Articolul continua dupa recomandari

Săgetătorii cum se îndrăgostesc, atât de repede le şi trece. Aşadar, dacă mai ieri erau entuziasmaţi până peste cap de cineva, ei bine, astăzi s-ar putea să îl vadă cu alţi ochi.

Capricornii că vor, ca nu vor, ar putea fi nevoiţi să renunţe la planurile pe care le aveau pentru astăzi ca să îşi ajute un prieten la nevoie.

Deşi în jurul lor este o continuă agitaţie, Vărsătorii parcă nu au fost vreodată mai relaxaţi. Iar indiferenţa de care dau dovadă le este mai mult decât benefică.

Relaxare, detaşare, telefon închis sunt cuvintele cheie astăzi pentru nativii Peşti, pentru că au mare nevoie de asta. Un plan perfect pentru început de weekend.

Chiar dacă au nevoie de odihnă, astăzi Berbecii ar putea fi oamenii la care toţi cei dragi lor aleargă să le ceară ajutorul, iar ei nu pot refuza.

Taurii se trezesc cu chef de aventură, de adrenalină. lucru ce i-ar putea băga puţin în bucluc, însă asta este până la urmă ce îşi doresc în acest weekend.

Nativii Gemeni, în schimb, pot simţi un mare gol în suflet. Pierderea persoanei iubite sau poate a unui prieten apropiat i-ar putea face să sufere.

Racii se numără printre norocoşii zodiacului şi astăzi. Se simt foarte energici, cu voie bună şi atrag numai oameni pozitivi în jurul lor.

Nativii Leu fac ce fac şi îşi fac partenerul gelos. Nevoia de adrenalină şi de diversitate a acestor nativi face mereu ca viaţa lor amoroasă să fie plină de suişuri şi coborâşuri.

Iar Fecioarele ar putea fi foarte dezamăgite să afle că o persoană de care sunt extrem de ataşaţi le cam poartă sâmbetele şi încearcă să le pună beţe în roate.